Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release]Ultimate GMO Cheat

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
lol przeciez to dziala na %hitcount 30 -.- czy wy nie potraficie sami to konfigurowac? %hitcount mozna nawet do ile sie chce tyle ze trza miec dobrego neta przynajmniej 1 mb aby miec 30 hitcount ponieważ wysyla szybkość pakietu i dlatego dostajecie DC i wylącza wam internet. Tyle ze TS u bk moze miec 30 bo tyle tylko sprawdzalem moze potem sie pobawie jak najwiecej mi uciągnie. jak narazie 30 jest gitara. Uwaga dla tych co mają błędy i nie dziala im cheat, musicie doprowadzic do X/Game First/Global Mu Online a nie tylko do GF. Potem restart komputera i wejsc do gry wpisac w chacie %hitcount 5 dla ręcznych uderzen, a dla TS i inne normlane skille to do 30 max u bk. Pozdro

:lol:

pro, k2 ma packet filter i net niema nic do rzeczy ^_^ a gdyby Zergman rzeczywiscie chcial to dzialal by nawet hc 100

2006-2010

Opublikowano

Jeśli to co wpisujesz czyli "%hitcount x" (oczywiście w miejsce x jakaś cyfra, najlepiej 5 na początek) jest wyświetlane w oknie rozmowy i mogą to czytać wszyscy to nie działa. Jeśli wpisujesz i nigdzie się to nie pokazuje to znaczy ze działa :). A jak to sprawdzic? Powiem Ci na moim przykładzie :) Wale bez skila mobka zanim wpisze hitcounta i bije go 10sec. Wpisze %hitcount 5 to bez skila i bije go 2sec dosłownie :) O co w tym x chodzi?

X jest mnożnikiem twojego ataku czyli przykładowo ustawiasz na %hitcount 5 i zamiast 1 uderzenia wykonujesz na raz w jednym czasie 5. I w ten sposób zamiast 10sec bijesz noba 2sec czyli o 5x szybciej :P Mam nadzieje ze to dobitnie wyrozumiale opisalem :P Ciekawostka dla wszystkich... ;) Ustawcie sobie "%hitcount 0" i bijcie do usranej śmierci ^^

Opublikowano

Dziala. Potworka, ktorego ubijalem 15 sec. , na %hitcount 5 ubijam w 3 sec. Genialne :D

Dzieki !!

Czy wie ktos jak widza nas inni gracze? Normalnie bijemy? Czy widza jak sie lagujemy czy cos w tym stylu?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na priwie elfką z 150 lvlem ubijam tantale w 2 sek, a biore im po 70.. 20 paczek strzal trace w 10 sek bo mam %hitcount 200 ^^ Przy 300 już DC, ale tego sie spodziewalem w sumie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa mi ale na 5 tylko ( ale i tak jest fajnie :) ).... ktoś wie od czego to zależy ? Znaczy się od czego zależy możliwa ilość ustawienia hitcount, bo z tego co widze każdy ma inaczej ;P

No i jescze jedno, ktoś już o to pytał, ale nie padłą odpowiedź to też spytam. Podczas używania hacku jak nas widzą inni gracze ?

Opublikowano

Fajne, ale skoro i tak za free wrzucone to może by tak src do tego :) Dokształciłby się człowiek niedouczony :)

Opublikowano
Tylko podziękować Ziomalowi. Niestety skillhit nie działa. Max mam 5 hit count przy 6 wywala z dk. DW przy 5 wywala i ze skilami nie działa. Elf Tylko zwykly atak z łuku 5 max.

Taa ? elfem gram mam na 13 DW skilami 20 DK nie gram...

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

A co zrobić żeby ze skillami działało DaPik? Bo jak mówisz ci działa, a mi niestety nie.

//edit

dowody

dk bez skila działa

http://img16.imageshack.us/img16/9550/screen050718360002.jpg

dk skill nie działa

http://img16.imageshack.us/img16/7527/screen050718370004.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...