MrChipsik Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Jestem nowy na forum i mam mały problem z patcherem evenye. Gdy wlaczam patcher wlacza mi sie to Link: http://img37.imageshack.us/i/problemevenye.png/ i metin2 nie jest spathcowany z 2008 roku nie ma zandych modow jest czysty jak lza:D posiadam Win7 64-bit PROSZE O POMOC DAM KILKA+ Z GORY THX;) Odnośnik do komentarza
Gericht Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uruchom ze zgodnością windows 7 nie mam pewności ale może pomóc ( każdemu to mówię ale nieraz pomaga ) Zainstaluj od nowa całego patcher potem 2008ka. Odnośnik do komentarza
MrChipsik Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wlasnie oto chodzi metin2 z 2008 roku jest czysty nowy nie spatchowany a patcher tak samo a odpalajoc przez administratora dzieje sie to samo.;/u mojego koelgi na viscie sie to dzieje a na 2 kompie na xp chodzi dobrze;/ Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Uruchom ze zgodnością windows 7 <jesus facepalm> 1 raz widze by był taki tryb zgodnosci z najnowszym Windowsem... Odnośnik do komentarza
NajSw0ww Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 PanZagłady, Może pomyliło mu się?? ; f Nie mam pojęcia co zrobić, spróboj Zgodnośc: WIndows XP i uruchom jako administrator. Odnośnik do komentarza
x070x Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Serwer offline Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi