loler223 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam chciałbym przedstawić swój filmik z Minecrafta pt. " Minecraft - Pokemon " Zapraszam i życzę miłego oglądania :P http://www.youtube.com/watch?v=u25Mo9eUzNs THX Barycz Prosiłbym aby komentarze zamieszczać także pod filmem na youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Lol, myślałem że coś pokażesz np ciekawe budowle, a Ty mi jajkiem rzucasz.......... anyway bardzo fascynujący film. Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany" Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to" Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barycz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wstaw link w [media][/media] By Valky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gericht Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No postarałeś się, nie ma co Poza tym to ja już lepsze filmy robię, to nie miało sensu. Napierdalanie jajkiem w kurę, WTF!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loler223 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No postarałeś się, nie ma co Poza tym to ja już lepsze filmy robię, to nie miało sensu. Napierdalanie jajkiem w kurę, WTF!? to nie jest strzelanie jajkiem w kure ogarniaczu tylko strzelenie jajkiem z którego po rozbiciu wylatuje kurczak - czyli tak jak pokemony :P a jak robisz lepsze to pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pau Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 to nie jest strzelanie jajkiem w kure ogarniaczu tylko strzelenie jajkiem z którego po rozbiciu wylatuje kurczak - czyli tak jak pokemony :P a jak robisz lepsze to pokaż To musze robić daremne filmiki w których rzucam jajkiem żeby udowodnić swój rozum ? Filmik do kitu nic w tym ciekawego, myślałem że jak za drugim razem rozbijesz jajko, to pokemona wrzucisz a tu, nudny kurczak z jeszcze nudniejszym podkladem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loler223 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To musze robić daremne filmiki w których rzucam jajkiem żeby udowodnić swój rozum ? Filmik do kitu nic w tym ciekawego, myślałem że jak za drugim razem rozbijesz jajko, to pokemona wrzucisz a tu, nudny kurczak z jeszcze nudniejszym podkladem. dobra dobra przestań już bo to się robi żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ti5ger Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 mi sie podoba nawet sie smialem troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boostq Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Hahaha... dobre, nic takiego ale smieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisioPapa Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 loler ty zielony pokemonie! :P Filmik badziewny Za duzy sygna - MrPiotrke122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmxovskyyy Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Piekny film, niczym holiłud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi