tytekspirytek1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jakieś 9 dni temu zmieniłem emaila do konta w metinie na email kolegi bo mój email na tlenie raz działał raz nie. No i mineło te 9 dni i gdy chcę zmienić email na swój to pisze że musze czekać 7 dni aby ponownie zmienić email a mineło już ponad 7 dni i dalej nie moge nic z tym zrobić.Czy on mi zrobił buga na emaila czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytekspirytek1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 24h Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephisto1994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zmieniłeś email na kolegi i po 9 dniach znowu chciałeś zmienić na swój to musisz czekać kolejne 7 dni. Każda zmiana email tak przebiega chyba że druga osoba zaakceptuję zmianę wcześniej. Jak choć trochę pomogłem daj +. Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytekspirytek1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zmieniłem na jego email on akceptował, od tamtej pory trzeba czekać 7 dni na ponowną zmiane a minęło już 9! i nadal wyskakuje mi że trzeba 7 dni czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medrodester Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Napisz do supportu. A czy przy pierwszej zmianie akceptowałeś na swoim e-mailu? Załamka totalna. Sygna by Tamis Tu był reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy11994 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 CZasem tak jest Ze Mail zmienia sie dłuzej niz 9dni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi