OskareonLord Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @edit POPROSZĘ JEDYNIE O POPRAWIENIE NAPISÓW na avatarze ma pisać samo Oskareon a na sygnie - Your greatest fear your greatest nightmare. (OskareonLord jak chcecie to zostawcie a jak nie chcecie to też poprawcie ) Dam 5+ lub - i 5 do profilu Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @refresh Litości :P Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @refresh :angry: Odnośnik do komentarza
Ventis Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Anime. hmm... może się skuszę ale dopiero jutra bo zaraz lecę z Lapa. X by Me. Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spoko mam czas i to sporo więc nie musisz się śpieszyć Odnośnik do komentarza
Ventis Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Coś takiego... Nie mam pomysłu. X by Me. Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spoko daje 5 i +ika zgodnie z umową (Jest git i w dodatku dałeś mojego ulubionego espadę ) P.s. Składajcie propozycje dalej daje 5 i +y każdemu kto wstawi kolejną sygnę @edit To może inaczej - ja pier*ole zrobiłeś po prostu zaje*istą sygnę P.s.2 Poproszę tylko jeszcze kogoś o avatarka Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 @refresh :P Odnośnik do komentarza
Daggu's Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ok's zrobię Ci avaka poczekaj 10 min. KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie) Odnośnik do komentarza
Daggu's Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 To moja propozycja nie znam tych twoich bohaterów ale to chyba o nim mowa : 1. gotowe do wklejenia [url=http://img823.imageshack.us/i/avekwres1.png/][img=http://img823.imageshack.us/img823/8922/avekwres1.png][/url] KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie) Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ok dzięki na razie wystarczy daje ci + i 5 (+ jutro bo mi limit się wyczerpał :unsure: ) oczywiście swoje propozycje każdy może wysyłać dalej, ciągle mogę dać każdemu + i 5 za wasze kolejne propozycje p.s jak robicie avka to gdybyście mogli użyjcie gościa z sygny tzn. - jego głowy itd. :rolleyes: - żeby pasowało Odnośnik do komentarza
Ventis Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Cieszę się że ci się podoba ;d X by Me. Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 I to bardzo @edit Doróbcie mi avka pasującego do sygny [email protected] Odnośnik do komentarza
KrólNinjóf Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Proszę taki : na pewno będą pasować... 1. jak się podoba to daj + Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ok dzięki nawet fajny (niezły jest ) Ale mam tylko małą prośbę na prawdę małą Popraw napis Dałem już plusa za poprawienie napisu dam jeszcze 2 plusy i 5 @edit kur*a mam buga jak próbuje ustawić tego avka twojego to mi się ciągle stary pokazuje Odnośnik do komentarza
KrólNinjóf Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie wiem może coś takiego ? 1. 2.(zaokrąglone rogi) może być ? Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Spoko dzięki daje 2 +iki i 5 @edit Ok jest już git Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Hej mam prośbę proszę tylko o poprawienie napisów w sygnie i avatarze w sygnie ma pisać - Your greatest fear your greatest nightmare (OskareonLord zostawić) a w avku samo Oskareon Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 @refresh Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 @refresh Odnośnik do komentarza
OskareonLord Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 @refresh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.