KaNiA97 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siemka.Poszukuje bugów na ap w zombie mod.Wiem że są ale nie wiem jakie.Jesli ktos wie niech pisze tu albo na gg 10529617:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaNiA97 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 odpowie ktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x12 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 omg. nie ma czegos takiego na ap. chociaz widzialem jak koles mial 1000000ap a max limit 500ap ;p ale to byl czit nie bug ; ^ ^ Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn. Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek222 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 hmm... no to macie może taki czit?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaNiA97 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ma ktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpioS Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @UP'y nie ma czegoś takiego naucz się grać na zombi mod bez cheató to łątwe ;d by Regman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi