Instruktor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ej mam problem z czitem badboy . Po pierwsze zciagnolem badboya 4.2 by fixed ale jak chce go wlaczyc to mi wyskakuje blad. Mam laptopa windowsa 7 , i cs'a 1.6 v23. prosze o pomoc oczywiscie dam plusiki . jak nie bedziecie znali odpowiedzi prosilbym o jakiegos czita aim i wh . Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackraymund Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no to powiedz jaki blad ci wyskakuje tresc bledu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Instruktor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ! Cannot execute "C:\Users\Haszu\AppData\Local\Temp\Rar$EX00.377\BaDBoYv4.2.exe" Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackraymund Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 odpalasz najpierw csa i badboya? masz opengl? jak nie chce ci się tego badboya robic to sciagnij fightera Instruktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Instruktor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ej a podasz link ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nami11 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/267203-paczka-cheatow-cs-16-ns/ wejdz i sciagnij sobie paczkę czitow (znajdziesz tam najnowsze i najlepsze czity do cs) ps.znajduje sie tam fighter ecc i bad boy i jescze wiele fajny czitów) Instruktor 1 ~TPS~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi