barti1o Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siemka, mam błąd gdy dołączam do serwerów. Np wczoraj wieczorem grałem na fajnym serwie a dzisiaj jak próbuje dołączyć pisze "Failed to connect to the serwer" "Connection time out: connect". Może ktoś pomóc ? Tak wyskakuje przy dołączaniu do każdego serwa Będą plusy czy minusy jak kto woli ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ti5ger Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Poprostu serwer wyłączony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti1o Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tyle że mam własny serwer i gdy był włączony graliśmy we 3 a 4 osoba chciała dołączyć i pisało to samo ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ti5ger Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Może zły client Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti1o Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Client dobry bo wczoraj na tym samym grałem na tym serwie. A tak poza tym to jak by był zły client wyskoczyło by co innego ;( Ps: Przeczytałem gdzieś żeby sprawdzić czy router/antywirus itp nie blokują minecraft. Jak to sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gericht Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Albo niedopisany jesteś do whitelist, proste. @btw. Wyłącz Firewalla (zapory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti1o Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A jak wyłączyć te zapory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi