legolasftr Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Moje pytanie jest takie jak w temacie. Mam do wyboru kryształową branzoletkę +8 z trzema przetopami i ebonitową +5 bez przetopów z bonem 1000 pż. Więc podsumowując: Kryształowa daje 45% r.pż. + 22% od przetopów czyli 76% oraz 13% prędkości ataku z przetopami Ebonitowa natomiast 1000 pż, 3% ataku i 3% kradzieży pż. Dodam, że bez tej branzy z pż mam 10,7k na 45 lvlu surą WP. Jeżeli chodzi o koszty to- u nas obie branzy warte tyle samo. Tak więc uważacie, że lepsza kryształowa czy ebonitowa? Ja osobiście stawiam na kryształową, choć nie jestem pewien czy lepiej na tym wyjdę. Proszę nie zamykać szybko tematu. Wiem, że powinienem się wpisać w "Co zmienić w EQ?", ale bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi ( widzę tą kryształową w sklepie, a to u nas rzadkość). Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Efekty regeneracji pż zauważa się dopiero przy 70+%, dlatego wiele osób uważa, że jest to bezużyteczny bonus a ty będziesz miał 76% To 1k hp dużo Ci nie da a regeneracja jest dużo lepsza. Kupuj kryształową legolasftr 1 Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rápido Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 według mnie raczej kryształowa gdy 76% do regeneracji hp lepiej sie za niż to 1k hp do expa proponowałbym kryszałową a do szybkiego pvp gdzie niema czasu na rege to ebonitowa legolasftr 1 Jeśli Ci pomogłem proszę like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolasftr Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeszcze mam zamiar kupić ametystowy naszyjnik +6 z 1k pż (mam drewniany +4 z 1k pż) i też wrzuci się przetopy, to będzie dodatkowe 40-50 reg pż, bo nie wiem ile ametysty dają. Dzięki, zdecydowałem kupić kryształową. A co do pvp, to mam ABSy Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ametystowy +6 ma +30% regeneracji PŻ + przetopy (około 15-20%) to masz już 120% regeneracji. Więc kupuj ametyst i kryształową legolasftr 1 Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKI_^^ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Amnescyowy naszyjnik + kryształowa branza + w kasku bon na reg. hp z 20% = jesteś prawie niesmiertelny heheh Bierz kryształową legolasftr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi