Olun Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam. Ostatnio powróciłem do gry w metina i teraz próbuje sił surą wp...jest to mój pierwszy raz kiedy gram na globalu tą profesją Jak wszyscy wiecie po jakimś czasie gra się nudzi.....tak miałem dość expa kiedy mój mental osiągnoł 63 lvl Po czym wydawało mi się że zaczne wymiotować tą grą i sprzedałem postać za 150zł Więc teraz pytanko kim najlepiej grać aby w przyszłości zarobić troszke więcej P.S pytanko jeszcze miało dotyczyć na którym serwerze grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ljx Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Proszę masz tu wypowiedzi innych graczy na temat postaci: http://www.mpcforum.pl/topic/230718-ankieta-najlepsza-postac-do-gry/ Polecam zagrać na Syriuszu (s25) Bezee Boy 1 exModerator Metin2 | exModerator DOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBoomGood Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sura wp to jak 50% mental 50% body polecam Ci tą postać dobrze ją zarobisz jak osiągniesz +35lv Polecam robić tak skile: Czarowane Ostrze, Czarowana Zbroja, Smoczy Wir, Strach, Uderzenie Palcem, Rozproszenie Magii Jak pomogłem daj + JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5... Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DNTK Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 posiadając praktycznie wszystkie klasy postaci, jedyne co ci moge polecic to wojownik body, jest to zdecydowanie przesadzona profesja, we wszystkim jest lepszy od innych, na tym forum jednak ludzie w 50% to debile, powtarzajacy teksty innych, wiec nie zdziwie sie, jak zaraz rozwala mnie swoim doswiadczeniem. serwer rzecz jasna jak najstarszy, z prostego powodu iz mozna sie szybko wybic, a przedmioty sa juz wybonusowane, przez co latwiej ci bedzie zrobic porzadne eq w przyszlosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rápido Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 oczyiście sura WP klasa uniwersalna w pvp również dobra na high lvlach łatwo sie zarabia bo bieżesz duże spoty + najlepsza klasa do expa ze swoimi buffami na metkach też nie najgorszy polecam grać na jednym z 3 najnowszych serverów gdyż na starych nie ma sensu Jeśli Ci pomogłem proszę like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICCE Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja polecam ci ninje dagger jest to postać uniwersalna zarówno dobra do pvp i pvm a konta na wysokich lvlach są stosunkowo drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXCyrusXxX Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dagger albo body woj na wyższych Lv jak i ninja drogie eq i najwięcej na allegro stoją "...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..." <----Mój kanał Tutaj nie klikaj !!! Daj Mi - [Tut]Jak pobierać z pełną prędkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi