Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam problem z zalogowaniem się do gry, może opisze co zrobiłem po kolei:

-ściągłem Lineage 2 Interlude

-zainstalowałem, odpaliłem zrobił mi się update

-założyłem konto na https://secure.ncsoft.com

-odtworzyłem e-maila zweryfikowałem kodem Account Profile-swój profil

-po zweryfikowaniu profilu kodem gdzie pojawiło się za moim e-mailem [email protected] (yes)czyli verification że jest ok

-wylogowałem się i ponownie wpisałem ID i password gdzie wszystko jest ok, wszystko pasuje i jest poprawne

-zalogowałem się ...

-odpaliłem Lineage 2 wpisując ID i password taki jak na stronie logowania i wyskakuje mi że niepoprawne hasło lub nik, tak jak by nie było i nie istniało taki konto ...

Co mam robić może ktoś wrzuci tutka z zakładaniem konta i postępowaniu krok po kroku tak aby wszystko pasowało i było ok, aby się było można zalogować do gry.

Opublikowano

masz ściągniętego serva? i rejestrowałeś się na stronce tego serva co chcesz grac?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
masz ściągniętego serva? i rejestrowałeś się na stronce tego serva co chcesz grac?

Nie mam ściągniętego serwera(nawet nie wiem jakie są serwery), nie jestem na nim zarejstrowany, możesz podać mi linka ze stronką do serwerów lub do jakiegoś fajnego serwera?

Opublikowano
Nie mam ściągniętego serwera(nawet nie wiem jakie są serwery), nie jestem na nim zarejstrowany, możesz podać mi linka ze stronką do serwerów lub do jakiegoś fajnego serwera?

www.l2ex.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...