Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newlongju Konta

CounterStrike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...Widziałem ze wiele osob ma problemy z zalozeniem konta na Newlongju :> (szczegolnie z obrazkiem)

Wiedz podaje link do przetlumaczonej rejestracji :>

http://translate.google.pl/translate?u=htt...zh-CN&tl=pl[/img]

Co z obrazkiem???Nalezy kliknac na niego lewym przyciskiem myszy i przeciagnac go w pole gdzie mial byc wpisane a potem tak samo tylko prawym.I zalozyc Konto, zeby sprawdzic czy dziala mozna wejsc na Newlongju albo na item shop newlongju

Jesli Ktoś ma problemy prosze pisać na gg 8069242 postaram sie pomóc albo zrobie konto i podam numer do zmiany hasla.Pozdro

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano

wystarczy jeden taki na którym jest to udowodnione bo jeśli się przyznał to wystarczy ten odcinek.

:*

Opublikowano

O się nie przyznał . Tylko ,że tylko on znał passy i ja. Pytał się który lvl powedziałem ,że nie gram(ale chodziło ,że nie gram teraz). Następnie po kilku godzinach zobaczyłem ,że mnie zablokował weszłem na konto i nie było kasy....

Opublikowano

Zeby nie bylo spamu prosze odrazu na gg pisać:

Np:

Id:Metin200

Haslo:Metin300

Nr Identyfikacyjny: 4245345435435435

Email:[email protected]

Odpowiedz Na pytanie:Metin

i z tymi danymi bedziecie mogli spokojnie zmienić haslo...Nie pisać mi potem ze wam cos okradlem :>

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano

Po kiego kogokolwiek okradać na tym serwerze jak wszystko spokojnie samemu można zdobyć??

Też mogę założyć komuś konto tylko bez spamu! GG: 4545371

Zaczynać od:

"W Sprawie Newlongju, założenie konta" - wtedy możemy zacząć rozmowę. Teoretycznie wiecznie niewidoczny jestem.

o.O
Opublikowano

Temat powstał później z tym się zgodzę, lecz o konto poprosiłem na podstawie tego tematu : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=26581.Do tego jeszcze powiedziałeś mi że nie masz NL na komputerze,bo masz limity transferu.Zastanawiam ile ty masz lat 12?? Nie umiesz sam 1kk zdobyć ,że okradasz osoby którym konta zakładasz?? Nawet pisać postów nie umiesz...

Jesteś powalonym kłamcą , zablokowałeś mnie nawet na gg........ Z takimi tekstami do swojej mamusi. Wierzcie mu daleko zajdziecie....

Opublikowano
Temat powstał później z tym się zgodzę, lecz o konto poprosiłem na podstawie tego tematu : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=26581.Do tego jeszcze powiedziałeś mi że nie masz NL na komputerze,bo masz limity transferu.Zastanawiam ile ty masz lat 12?? Nie umiesz sam 1kk zdobyć ,że okradasz osoby którym konta zakładasz?? Nawet pisać postów nie umiesz...

Jesteś powalonym kłamcą , zablokowałeś mnie nawet na gg........ Z takimi tekstami do swojej mamusi. Wierzcie mu daleko zajdziecie....

zalosny jestes... ja tam konto zrobilem uzytkownikowi dice89pl ... czlowieku widac po tym co piszesz ze nie masz duzego wieku... -.- NIE SPAMUJ I SP*ERDA*AJ

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano

Umiesz tylko klnąć to świadczy o kulturze i twojej dorosłości. Z tamtego tematu wiozłem twój nr gg i poprosiłem o zrobienie konta.........

Nie byłoby spamu gdybyś nie kłamał.

Opublikowano
Umiesz tylko klnąć to świadczy o kulturze i twojej dorosłości. Z tamtego tematu wiozłem twój nr gg i poprosiłem o zrobienie konta.........

Nie byłoby spamu gdybyś nie kłamał.

Skoncz...Daj mi linka do SS jak pisalem z toba na gg.... Dlaczego mial bym np ciebie okrasc jak duzo osobom zakladalem konto i jakos maja wszystko?nawet nikomu na konto nie wchodzilem jak mu zalozylem..

(tobie nawet nie zakladalem)

Nie spamuj jak nie masz dowodu -.- dlaczego do mnie sie doczepiles?Prosze o wyjasnienie!

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano
Witam...Widziałem ze wiele osob ma problemy z zalozeniem konta na Newlongju :> (szczegolnie z obrazkiem)

Wiedz podaje link do przetlumaczonej rejestracji :>

http://translate.google.pl/translate?u=htt...zh-CN&tl=pl[/img]

Co z obrazkiem???Nalezy kliknac na niego lewym przyciskiem myszy i przeciagnac go w pole gdzie mial byc wpisane a potem tak samo tylko prawym.I zalozyc Konto, zeby sprawdzic czy dziala mozna wejsc na Newlongju albo na item shop newlongju

Jesli Ktoś ma problemy prosze pisać na gg 8069242 postaram sie pomóc albo zrobie konto i podam numer do zmiany hasla.Pozdro

Po co to ? napisałem 2 poradniki jak zrobić konto -.- Spam rlz

maybenow.png

Opublikowano

Masz 13 postów. Jesteś tu chyba nowy. Jak myślisz, zaufamy nowemu który ma wielki problem, że okradli go na PRIVATE SERWIE gdzie super itemki i lvl 30 zdobywa się przy odrobinie szczęścia w godzinę, czy komuś kto jest tutaj dłużej i pomaga kilku osobom i nikt więcej się go nie czepia?

Daj dowód, że cię okradł, daj jakiś poważny dowód na to. Ja mam 5 screenów jak ktoś mnie prosi żeby założyć im konta. I co? To jest taki dowód jak z koziej dupy trąba.

Oto moje zdanie, Papuć zamknij temat...

o.O
Opublikowano
Bo mnie okradłeś i sie wykręcasz...... Nawet photoshopa na kompie nie mam...

Nie chce się wcinać ale mój kolega sam zakładał konto, grał wziął jakiegoś chińczyka do przyjaciół i dupa okradli go na następny dzień koleś zostawił poty.

Opublikowano
Bo mnie okradłeś i sie wykręcasz...... Nawet photoshopa na kompie nie mam...

Przypuszczajac ze chcial bym cie okrasc :> to po 1 dniu po co jak bys mial z 30+???i jakies smieci... pomysl jak bym okradal czekal bym z 1-2 tygodnie i bys mial z 60+ -.- nie gadaj mi ze po 1 dniu bym cie okradl.. to dlaczego inni maja wszystko..

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano

Są równi i równiejsi...

Nie zapraszałem nikogo do przyjaciół. Nie używam photoshopa ,bo nawet się nim obsługiwać nie umiem. Jedynie paint. Counter to nie nowy!? 52 posty pisząc głupoty w duble ,triple postach.....

Wierzcie komu chcecie. Tylko ciekawe czemu mnie na gg zablokował(po pytaniu: jaki lvl? , odp: nie gram już) ,bo chyba nie z nudów........

Opublikowano

Dobra Moze Wkoncu Close takie sprawy miedzy 2 osobami sie zalatwia albo na PW albo na GG itd a nie na forum o czitach .. Prophet byles swiadomy ze jak prosisz kogos o konto to ci moze cos ukrasc ( Chociaz nie wieze ze jakby kradl to tylko tobie )

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...