jaros006 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Więc gdy odpalam sro proxy (chcę wejść przez bota by pilot) to wyskakuje mi następujący błąd o to zdjęcie: http://img525.imageshack.us/f/beztytuujud.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroz3k Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wyłącz gadu-gadu, skype i wtedy działaj z botem. Pomoże. Potem możesz śmiało gg, skype znowu włączyć. PS W ramach podziękowania podeślij mi link do swojej tapety:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros006 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jeżeli o tapeta chodzi miałem już ją wgraną znaczy właściwości/pulpit jak powiesz jak mogę ja znaleźć to ci prześle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroz3k Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zapewne jest gdzieś w internecie, tylko gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody365 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no tapetka super ja sam wlasnie jej szukam ZSZC WATER: Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ablala Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 co do tapetki jest bardzo pospolita znalazlem taka http://media.photobucket.com/image/dj%20girl/DJ_Little_Miss_Naughty_/DJGirl02.jpg Jabol nazwa konta wyszła z przypadku , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cain Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ale macie problem. Proszę bardzo: Klik - Tapetka I już nie spamić mi tu tapetami. Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceBoy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Matko święta, nie spamić tutaj tapetami. Co do tematu: wyłącz gg. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi