izio Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oturz zainstalowałem metina ztorentowalem i zainstalowałem najnowszego moda ( metin2mod_pl) gdy odpalę metka na 10 serwerze na nim gram pochodzę 15-20 sec i mi wyłancza metka Sory za ortografie za pomoc poleca + lub co tam chcecie Zgóry dzięki :rolleyes: Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Po pierwsze na metin2mod.tk, masz już napisane ,ze mod nie działa... Powiem to tak: Mod kamera miał być niepokonany ale jednak ;/ Team jest jeszzcze silniejszy... I dlatego jak grasz na modzie to cię wywala i tyle... izio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izio Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 A Jest jakiś działajacy mod Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNaruto Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Z tego co wiem nie ma działających obejść które ja znam :P, ale widzę, że cheaterzy dalej chodzą więc coś musi być i chyba jest to płatny Easy Metin2 izio 1 Bądź Ludziem, Daj MINUS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy11994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 poczekaj troszke wkoncu ktos ich zagnie sraczkamaczka i izio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Boty cisną na easymetinie i farmbotach. Mod nie działa na PL'u. Wyjaśnione , Closed Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi