Pan24/7 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie moge odpalic rusro .... http://screensnapr.com/v/pcfVCK.png czy wie ktos czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper93 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 byl uptade !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan24/7 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 byl uptade !!!! nowy client czy tylko update? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek23 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 tylko update.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale phbot-a Weeman nie updatuje, bo pracuje nad phbotem pod isro (i dobrze) LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan24/7 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale phbot-a Weeman nie updatuje, bo pracuje nad phbotem pod isro (i dobrze) no to skoro tylko update to czego mi update nie schodzi ? tylko ciagle mam taki bład ? a ten koles post podemna odrazu hape drze ... ja probuje odpalic przez launchera normalnie ni przez jakiegos loadera czy bota wiec mi nei gadajcie ze udapte byl bo by schodzily ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek23 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @byl do 1.021 jakis jeden durny plik wskoczył.. z tego co pamiętam.. @Valeran ,tak dobrze niech działa a co z ludźmi co kupili po rusro ;> ogólnie olać to... nie mam nawet ochoty jakoś ostatnio bota włączyć ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi