grubi900 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam , mam pytanie - Czy da się do jakiś pliczków clienta Metin2PL wrzucić mapę red lasu . Potrzebuję tego ponieważ niby , że znam dobrze red las lecz gdy jeżdżę na metki z bratem ciotecznym i szukamy np. Ja na końcu , a on wtedy jest na 85 metkach (Tzn. Tam szuka ) ja znajduję metka i piszę mu np. Metek 90 Przed żarówką - i właśnie z tym mam problem , przed żarówka? Ale czy to jest 200m czy 15m , i potrzebuję tej mapy , aby właśnie nie mówić przed żarówką tylko np. na skarpie chwileczkę przed żarówką . Proszę o pomoc. Ci którzy nie piszą z tematem tylko np. ja mam ten sam problem- Leci raport, Piszę poprawnie po Polsku. Jeśli pomogłem daj - ; d Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp. Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupidyn Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam , mam pytanie - Czy da się do jakiś pliczków clienta Metin2PL wrzucić mapę red lasu . Potrzebuję tego ponieważ niby , że znam dobrze red las lecz gdy jeżdżę na metki z bratem ciotecznym i szukamy np. Ja na końcu , a on wtedy jest na 85 metkach (Tzn. Tam szuka ) ja znajduję metka i piszę mu np. Metek 90 Przed żarówką - i właśnie z tym mam problem , przed żarówka? Ale czy to jest 200m czy 15m , i potrzebuję tej mapy , aby właśnie nie mówić przed żarówką tylko np. na skarpie chwileczkę przed żarówką . Proszę o pomoc. Ci którzy nie piszą z tematem tylko np. ja mam ten sam problem- Leci raport, Nie, niestety nie da się wrzucic tej mapy duzej ;/ KOCHAM MINECRAFTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jedyne co , to możesz pobrać jakiegoś multihacka z teleportem i podać mu kordy , tam gdzie jesteś w tym momencie. Cls Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.