memek_1984 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Szukam i nie moge nigdzie znalezc tutka do tak praktycznego programu jak WP.Do crackowania ibota nie trzeba bylo nic w nim gmyrac, ale juz do uruchomienia skryptu trzeba miec jakies pojecie o nim (albo co by go spolszczyc ?? bo cyrylica jakos w translator nie chce wejsc ) pare skryptow - znalazlem troszke ciekawych "pomagaczy" ale za cholere nie wiem jak je w WP wklepac... help ges12 1 Wszystkie boty za free !!! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Szukam i nie moge nigdzie znalezc tutka do tak praktycznego programu jak WP.Do crackowania ibota nie trzeba bylo nic w nim gmyrac, ale juz do uruchomienia skryptu trzeba miec jakies pojecie o nim (albo co by go spolszczyc ?? bo cyrylica jakos w translator nie chce wejsc ) pare skryptow - znalazlem troszke ciekawych "pomagaczy" ale za cholere nie wiem jak je w WP wklepac... help Proxy --> PPC --> dodajesz skrypty emm cieżko mi to tłumaczyć :P Ps. thx za stronke szukałem niektórych skryptów a niektóre mam A tak wogle to masz na dole Ustawianie Ja se klikłem tłumacz na stronce i jazda Odnośnik do komentarza
ges12 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 skrypty fajne i przydatne, szczególnie ten pokazujący wrogów na minimapie ale kurcze jak je w tym WP odpalić, dodaje ten proxy ale coś mi nie wychodzi to :P @NoobKiller mógłbyś wrzucić sreena jak to ma być wszystko ustawione w tym Proxy --> PPC --> podczas dodawania tych skyptów ? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 skrypty fajne i przydatne, szczególnie ten pokazujący wrogów na minimapie ale kurcze jak je w tym WP odpalić, dodaje ten proxy ale coś mi nie wychodzi to :P @NoobKiller mógłbyś wrzucić sreena jak to ma być wszystko ustawione w tym Proxy --> PPC --> podczas dodawania tych skyptów ? Tak jest! Daj mi sekunde :P @Edit Proxy Injector @Edit2 Efekty || -=[ UFO ]=- Odnośnik do komentarza
ges12 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dziękówa ! masz wielkiego "+" EDIT, a mógłbyś "latitude " że pokazuje wrogów na minimapce ? EDIT2 , dobra już nic nie chce, sam zaczynam to łapać po mału :rolleyes: EDIT3 dobra kurde chyba nie wszystko poszło dobrze, zrobiłem wszystko tak jak powinno być ale po włączeniu mozilli wyskakuje raport o błędach i sie zamyka, jak zamkne WP znowu działa :angry: wiesz może czemu tak jest ? PS. jak powinny wyglądać te ustawienia ? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dziękówa ! masz wielkiego "+" EDIT, a mógłbyś "latitude " że pokazuje wrogów na minimapce ? EDIT2 , dobra już nic nie chce, sam zaczynam to łapać po mału :rolleyes: EDIT3 dobra kurde chyba nie wszystko poszło dobrze, zrobiłem wszystko tak jak powinno być ale po włączeniu mozilli wyskakuje raport o błędach i sie zamyka, jak zamkne WP znowu działa :angry: wiesz może czemu tak jest ? PS. jak powinny wyglądać te ustawienia ? Użyj IE, mi też nie działa na innych... Odnośnik do komentarza
misza84 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 a u mnie wyskakują błędy podczas połączenia...[nie loguje na mapę tylko wywala "połącz ponownie i logout"] a po wyłączeniu WP wszystko jest ok...:-( [system XP-64bit, IE] Odnośnik do komentarza
PoVVeR Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 czy te skrypty sa wykrywalne na serwerze ? czy można złapać bana za to? niech ktos jeszcze opisze co ktory robi, ktory jest na niewidki ? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 czy te skrypty sa wykrywalne na serwerze ? czy można złapać bana za to? niech ktos jeszcze opisze co ktory robi, ktory jest na niewidki ? Teoretycznie? Tak, bo używają proxy, jednak jest to takie proxy jak w UDOBocie (127.0.0.1), więc w sumie chyba nie. Na niewidki tu od Crusiera chyba nie ma, ale ja mam na kompie jeszcze stare działające Wróce ze szkoły koło 16, to może wam wrzucę... Tam będzie na niewidki, autonamierzanie, i kilka innych których nie pamiętam... Jest też automatyczny atak i, że automatycznie atakuje tego kto nas bije Przydatne jak sami bez IBotów, lub KBotów się weźmiemy za wrotka, jak i na bitkach, żeby nie tracić godziny, aż my gostka zaznaczymy, i obrywać salwy, a nie je rozdawać :P Odnośnik do komentarza
sasek16 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 mógł by mi to krok po kroku opisać??? NetTech 1 Odnośnik do komentarza
ges12 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 a u mnie wyskakują błędy podczas połączenia...[nie loguje na mapę tylko wywala "połącz ponownie i logout"] a po wyłączeniu WP wszystko jest ok...:-( [system XP-64bit, IE] mam Viste 32bit, IE i ten sam problem :angry: NetTech 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie wiem skąd wy te problemy bierzecie Cóż, też nie wiem jak go naprawić, bo sam takowych problemów nie miałem. Odnośnik do komentarza
zzenek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Tak jest! Daj mi sekunde :P @Edit Proxy Injector @Edit2 Efekty || -=[ UFO ]=- a moglbys to wrzucic na you tube bo jakos próbuje i niestety nic mi nie wychodzi :/ i jak bys mogl to pare scryptow z opisem do czego co i jak... a i czy da rade np. 2 albo i wiecej zaladowac np.1 na niewidki 2 na jakis inny bajer ?? a jak tak to w jaki sposob ?? A narazie + Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 a moglbys to wrzucic na you tube bo jakos próbuje i niestety nic mi nie wychodzi :/ i jak bys mogl to pare scryptow z opisem do czego co i jak... a i czy da rade np. 2 albo i wiecej zaladowac np.1 na niewidki 2 na jakis inny bajer ?? a jak tak to w jaki sposob ?? A narazie + Da sie do 3 na raz, a moze i wiecej, ale ja bym nie chcial bo wtedy moze lagowac ;\ Odnośnik do komentarza
zzenek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Da sie do 3 na raz, a moze i wiecej, ale ja bym nie chcial bo wtedy moze lagowac ;\ Błagam wez mi jakis filmik podrzuc bo masakra nic mi nie wychodzi :/ Dziekij z góry Odnośnik do komentarza
NetTech Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Też bym poprosił ;p Odnośnik do komentarza
zzenek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Może ktos na polski nobski przelozyc Odnośnik do komentarza
pampersi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Może ktos na polski nobski przelozyc Masz http://www.mpcforum.pl/topic/276615-wp-paczka-toolsow-do-do/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi