XxXCyrusXxX Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak jak Up "...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..." <----Mój kanał Tutaj nie klikaj !!! Daj Mi - [Tut]Jak pobierać z pełną prędkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cre4zy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Powinieneś ubić, do rogu z nią i jazda Przydałby Ci się również buff conajmniej te 15% krytyka. Ja na +/- 60lvlu MENTALEM z buffami 30+% normalnie ją ubijałem (ribek śr 34 + kd potwora i śmierci +4 ) Ogólnie miałem z 12k pż + ~~60% krytyka (buty 5%, kd 8%, bransa 6%, naszyjnik 10%, buff 30%~) Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego; — Władimir Nabokow Moje tuty: Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!! Pomogłem? Daj LAJKA!. Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrymuarKing Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 bez trucia udreka dla ciebie, choc duzo defa masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarcnes Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Może byś dał rade ale na wszelki wypadek załatw sobie buffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDenS^^ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No nwm . czy dasz rade ;d grasz na DMG czy innym szajstwie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb2p31 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja na 58levelu mialem 3x lepsza postac Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupidyn Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oj nie wiem, co to za fms'a masz? Musisz jej walić z 1.5k bez kryta żeby ladnie szla... do tego buffek. Załatw 40-60% zwierzaków bo nie kosztuje dużo. Razmess 1 KOCHAM MINECRAFTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fli_PL Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja na 58levelu mialem 3x lepsza postac Bo wykupiłeś 3/4 allegro Thersu i Yoshoaki 2 czwartkowy posmak w ustach przypominaże nie ma sensu owijać w bawełnęzmarzniętego truchłaprzez latarnię ktoś przerzucił sznurcumuje statek w bezpieczną przystańczuję jak na skroniach zasycha sól... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na bank ja ubijesz na 1 hk .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cupidyn Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na bank ja ubijesz na 1 hk .. 1hk nie działa na pl . KOCHAM MINECRAFTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy11994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sciag sobie Dmg hack'a wbij Aure tak na M5 +buffek .Zalezy tez jakies sr i kd fms'a masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBoomGood Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja bym jechał z marmurem dziki sługa Spróbuj JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5... Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bez marmura nawet ją ubijesz. Żeby ją ubić potrzebuje jakieś 700-900 ataku i ładnego fms'a średnie 25-30%. Cls Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi