Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zamierzam zrobić kilka goldfarm i puscic je od 1 lvl. Myślałem nad glavierami fire/heuksal/cold. Czy będą się nadawać czy lepiej zrobić nukerów?

Opublikowano

pewno i mu padają, ale wracają na spota :P Poza tym mają zapewne bless od bard/cler i gurad to jakoś dają radę ;) Poza tym mają noise ^^

LifeSro

FusionRoad

Admin Cienia
Opublikowano

Heheh niet, glaivierami się nie opłaca. Już lepiej nuker china. Z początku heskual a po 30 nuki z cold, light

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czego się nie opłaca?

Przecież nuker bije szybko i często pada a glavier wolniej i rzadko pada więc teoretycznie powinno wyjść na to samo :)

Opublikowano

Omg,nukerem np wbijasz 30 lvl i idziesz na moby kilka leveli mniej,padają na 1 nuka i mało ci zadają dmg więc jak mozesz pasc?na tym polega gold farma zeby isc na moby kilka leveli nizszych niz twój.

1377774857-U369478.png

Admin Cienia
Opublikowano

Czego się nie opłaca?

Przecież nuker bije szybko i często pada a glavier wolniej i rzadko pada więc teoretycznie powinno wyjść na to samo :)

Jak tobie nuker pada to lepiej skończ grać w silka, Bo cieńki jesteś w te klocki. Ja z wizzami dawałem rady dla porównania a poty się ładują 5x dłużej..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

co będziesz takiemu mówił, jak ściągnął silka i 20lvl mu powiedział, że glaviery to dobre GB o.O

GB robimy pod exp:

warrior

warlock

3x wiz

2x bard

1x cler

Pod GB na low lvl do karakorum max

6xwiz

1xcler

1xwarlock

Lub chińskie:

8x nuker fire/light/cold.

To koniec. Ew. można zmieniać pt euro. nie ma innej opcji.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ok dzięki zrobię nukerów. A na Gold Farmach się nie znam, bo nigdy takich nie robiłem, zawsze grałem bez nich.

A w silka gram z przerwami prawie od początku jego istnienia :)

Opublikowano

to chyba przerwy robisz po parę lat a jak grasz to z miesiąc... bo każdy, kto choć 2-3 miechy gra w silka wie o nim wszystko nie ma, że czegoś nie wiesz.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Chyba odwrotnie, najdłuższa przerwa jaką miałem to 3 miesiące. A gfami się wcześniej nie interesowałem.

Opublikowano
Ok dzięki zrobię nukerów.

Odpowiedź udzielona, zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...