tiumer Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam Zamierzam zrobić kilka goldfarm i puscic je od 1 lvl. Myślałem nad glavierami fire/heuksal/cold. Czy będą się nadawać czy lepiej zrobić nukerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worekpol Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Najlepiej Wizard z Bardem 5 wiz 3 Bardy i Koksy takie moje zdanie sam mam takich z 5 party jedne juz na 76 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiumer Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 A wizzardzi nie padają Ci zbyt często? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 pewno i mu padają, ale wracają na spota :P Poza tym mają zapewne bless od bard/cler i gurad to jakoś dają radę Poza tym mają noise LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D&G Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Heheh niet, glaivierami się nie opłaca. Już lepiej nuker china. Z początku heskual a po 30 nuki z cold, light Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiumer Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Czego się nie opłaca? Przecież nuker bije szybko i często pada a glavier wolniej i rzadko pada więc teoretycznie powinno wyjść na to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVVidzio Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Omg,nukerem np wbijasz 30 lvl i idziesz na moby kilka leveli mniej,padają na 1 nuka i mało ci zadają dmg więc jak mozesz pasc?na tym polega gold farma zeby isc na moby kilka leveli nizszych niz twój. BulaPL13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D&G Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Czego się nie opłaca? Przecież nuker bije szybko i często pada a glavier wolniej i rzadko pada więc teoretycznie powinno wyjść na to samo Jak tobie nuker pada to lepiej skończ grać w silka, Bo cieńki jesteś w te klocki. Ja z wizzami dawałem rady dla porównania a poty się ładują 5x dłużej.. Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 co będziesz takiemu mówił, jak ściągnął silka i 20lvl mu powiedział, że glaviery to dobre GB GB robimy pod exp: warrior warlock 3x wiz 2x bard 1x cler Pod GB na low lvl do karakorum max 6xwiz 1xcler 1xwarlock Lub chińskie: 8x nuker fire/light/cold. To koniec. Ew. można zmieniać pt euro. nie ma innej opcji. LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiumer Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ok dzięki zrobię nukerów. A na Gold Farmach się nie znam, bo nigdy takich nie robiłem, zawsze grałem bez nich. A w silka gram z przerwami prawie od początku jego istnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to chyba przerwy robisz po parę lat a jak grasz to z miesiąc... bo każdy, kto choć 2-3 miechy gra w silka wie o nim wszystko nie ma, że czegoś nie wiesz. D&G 1 LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiumer Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Chyba odwrotnie, najdłuższa przerwa jaką miałem to 3 miesiące. A gfami się wcześniej nie interesowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra koniec sprzeczki. Każdy ma swoje zdanie na ten temat. Wszystko wyjaśnione chyba ? LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek12 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ok dzięki zrobię nukerów. Odpowiedź udzielona, zamykam. rSRO Status: Off-line Serwer: Artemida Nick: Çňî_ß Guild: Ňĺőíčę Build: Rogue/Cler Lv: XX FARMING--> 250.000/1.000.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi