kropa16 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siema mam pytanie w sprawie wyceny konta więc tak 57 woj body skille aura m4 , wir m3 ,berek m2 all skille na 17 reszta w szarże , co do eq zelak +9 , ebo +9 , Srebrna Branza +9, FMS +9 sr 19 kd Smierci i Potwora +3 , Tarcza Okragla +7 20 mistyki , naszyjnik 1kpz , buty 1kpz , Luska +6 2kd+3 troche kasy i duzo ulepszaczy na przynajmniej 15kk +/- do tego dodaje buffa 41 pomoc m3 , blogo m5 , all na 17 reszta w odb .... Zapomniałem dodać woj ma 23 przepustki do v2 , fryzka char 0 ban nie ma wrogów , ranga ryc 20 k i troche items do expa bony na dt itp ; ) .... INTERESUJE MNIE CENA W ZL lub wymiana za postać na s8 Onyks ... ! jak jest ktoś chętny to oddam tą postać za chara na s8 onyks , a mój jest na s1 Monastyr Pomogłem bądź miły daj + ; ] Nie żałuj mi - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolekMrProGamer Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jestem trolem... asfbasdgbadfjbnad bjh fasfa jsdfbhsdbfjhsdfbjhsdfb hxsdbfaskdhkasdfsadkjfhsadh sahjkashfkjasdgbfkjsdgjhg dfgsdf sfgsj jhsdfgJS GJSDF SGFSD YSF HGFSAN AF SFVDSGHASDCHGSAHCGASGF Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrymuarKing Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 30 zl jak na monku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropa16 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ok ale podawajcie swoje ceny dalej bo 30 zł to za mało Pomogłem bądź miły daj + ; ] Nie żałuj mi - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdoruHoshi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/226836-wycenianie-przedmiotow-w-grze-metin2/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi