Sobolator Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam, zastanawiam sie nak kupnem tego konta z smozymi monetami na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1393497660 jak myslicie dobrze zrobie? cena raczej badzo dobra jak za taka ilosc,prosze o porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirasI Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 w sumie nie co mnie ci wyjdzie jak normalnie doładujesz sm w metku przelewem a tak zawsze 100% bezpieczeństwa masz a tu przez allegro nic niewiadomo nigdy \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Przez allegro Cię nie oszuka. Jakby oszukał to zgłaszasz do supportu allegro albo na policję i Ci zwraca kasę. Według mnie się opłaca , pewnie gościu pozarabiał AOL'em smocze monety Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdoruHoshi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 A nie lepiej zarobić na sm za pomocą aola? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobolator Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 taka ilosc sm to bym chyba zarabiał na aolu pol roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXCyrusXxX Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zrób przelewem jak już masz kupować moim zdaniem takich rzeczy się na Allegro się nie kupuje "...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..." <----Mój kanał Tutaj nie klikaj !!! Daj Mi - [Tut]Jak pobierać z pełną prędkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake345 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie opłaca sie lepiej sam sobie kup. bo po co ci konto przeciez bedziesz musial expic od nowa :P Sygnatura by http://www.mpcforum.pl/user/334301-maxiu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobolator Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 to konto na nowy serwer wiec i tak od nowa bedzie,jakbym chcial zrobic przelew,to bede mial za ta kase jakies 1,3k sm,a tutaj mam 2,1 thx za porady ale wbrew im raczej kupuje te sm thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrymuarKing Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 koles nigdzie nie napisal ze to na metinie2.pl wiec nie kupuj moim zdaniem :P cos za tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelos19995 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja bym nie kupowal, ale to twoje peniadze i twoja wola :P Pomogłem czy starałem się pomóc walnij + nie bądz taki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy11994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Lepiej sobie zrob przelew na wlasne konto 100% pewnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBoomGood Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja bym nie kupił, bo jak kupisz np. przepustki to co ci z nich jak nimi nie można handlować. Ja bym sobie zarobił wysyłając ankiety :F JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5... Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak kupujesz na allegro to może Cię oszukać ale tak czy siak kasę muszą Ci zwrócić jak napiszesz do supportu allegro. Cls Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi