jake345 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Chodzi o to , że na 3 komputerach miałem metina 1bardzo stary jeden stary a jeden nowy Pierwszy-rozwalony -niewyjaśnione oczywiście miało to związek z metinem Drugi-Był on naprawiany u fachowców około 16 razy i ok 22razy reinstal Windowsa.-finałowo rozwalona karta graficzna przez kuzynow Trczeci-Wczoraj był reinstall windowsa akurat nie mrzez metina lecz komp strasznie mulil z metinem odrazu mowie ze nie jest to wina komputera! Sygnatura by http://www.mpcforum.pl/user/334301-maxiu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 o co Ci chodzi(?!) napisz to jaśniej .. metin nie ma żadnych wirów.. pewnie pościągałeś jakieś hacki z keyami.. Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake345 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Powiedzmy to tak . Metin2. Co to jest? Gra dla dzieci i dorosłych. Czy program który zamula kompa. W pewnym momencie wydaje mi się że to drugie. I zwykle to metin sam w sobie psuł mi kompa. Sadzę że metin2 ściąga z tych ,,SERVEROW" specjalne ścierwa które psują kompa. Mianowicie takie niewykrywalne ścierwa! Sygnatura by http://www.mpcforum.pl/user/334301-maxiu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia14 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Masz rację a teraz musisz umrzeć bo wiesz że za wszystkim stoi UFO i masoni. Żeby nie było do tematu masz złe kompy nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXCyrusXxX Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jezu metin to normalny program tak samo jak przeglądarki winamp itp.idt..... :rolleyes: 500 postów :P °MelionG° 1 "...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..." <----Mój kanał Tutaj nie klikaj !!! Daj Mi - [Tut]Jak pobierać z pełną prędkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake345 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 hahaha niezle Czyli nikogo oprócz mnie to nie spotkalo tak? :P Sygnatura by http://www.mpcforum.pl/user/334301-maxiu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Metin to zwykla gra jak kazda inna i juz nie musisz sie nam zalic. To na 100 % twoja wina bo nie umiesz uzywac komputera. Pisac niestety tez nie umiesz bo nie wiadomo o co ci chodzi. Metin nic ci nie zrobil z komputerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz12123123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to tak metin ma wiry a ściągałem też z oficjalnej strony metina i Metin2.bin czy jakoś tak ma trojana a tak to metin nie psuje kompa....nie graj po prostu a nie zwalasz na metina metin to i tak gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cre4zy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja na dysku mam hmm 8 metinów i jakoś niema żadnych problemów a komp ogólnie jest stary, jedynie dysk twardy 500gb. Jak sciągasz jakieś syfy, to się nie dziw ;d 1. Cavalos 2. CandyLongju 3. Celestial-world 4. Chinski cały 5. Global PL 6. Metin z 2008 + km 7. Metin z 2010 + km 8. Metin z 2010 pod hamachi i spolszczenia. Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego; — Władimir Nabokow Moje tuty: Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!! Pomogłem? Daj LAJKA!. Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarcnes Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak a na kompie masz tylko METIN2 tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fli_PL Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Boże człowieku ściągałeś co popadnie, jakie h4cxy i chuj nie wie co to naprawiałeś kompa nasza wina? Yoshoaki 1 czwartkowy posmak w ustach przypominaże nie ma sensu owijać w bawełnęzmarzniętego truchłaprzez latarnię ktoś przerzucił sznurcumuje statek w bezpieczną przystańczuję jak na skroniach zasycha sól... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi