Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chdzi tym Adminom nampisalem im ticketa poniewaz jak kupowalem psc i wpisalem te kody na moim koncie szystko fajnie wszedlo niby a tu patrze 0G1 na koncie a powinno byc 1200G1 pisalem do nich ticketa z 15 razy juz moze a oni odpisuja ze prosze podac w jaki sposub pan kupowal te G1 odpisalem ze przez psc i caly czas to sie powtarza a i teraz co niedawno odpidali mi jakis Kod ze jak bede pisal ticketa to zebym w tickecie umiescil ten kod prosze pomuzcie jak odzyckac to G1 daje ++ jak ktos pomoze bede bardzo ale to bardzo wdzięczny .

Opublikowano

odpidali mi jakis Kod ze jak bede pisal ticketa to zebym w tickecie umiescil ten kod prosze pomuzcie jak odzyckac to G1 daje ++ jak ktos pomoze bede bardzo ale to bardzo wdzięczny .

Wyślij w tickecie kod z psc i powinni Ci oddać też tak miałem.

jumpeq1.gif
Opublikowano

Wysyłałem z 15 razy a oni to samo...wogule jacys powaleni oni sa.Ale teraz moze sie uda sprubuje bo jak wyslali mi ten kod to chyba jak w tickecie ten kod umieszcze to mnie poznaja..

Opublikowano

Może automat ci odpisywał jak cały czas to samo. W ogóle g1 i system tickietów teraz wariuje.

Niby do roboty się wzięli, ale błędów sporo. Nie powinno tak być, że w sprawach dot. zaginionych "przedmiotów" itp.. odpisuje automat.

Rozumiem cheaterów itp.. bo tam nie ma co pisać, ale do takich spraw jak topic trzeba podejść zawsze inaczej do każdego przypadku.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...