Spire Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam, mam problem, taki ze jak wlaczam metina pokazuje mi sie taki problem "Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b3bf7c 4 75b3bf7c 75b3cf7c" I mam do wyboru Anuluj Ponow probe Kontynuuj. Jezeli pokilkam z 50razy na "Anuluj" to to sie wylacza, lecz przy wyborze postaci, jest znow to samo, i wtedy to juz nie znika... Moze mi ktos cos poradzic? Oczywiscie poleci + czy minus kto co woli )) @EDIT Metina nie patchowalem, ani nic, 2 razy go przeinstalowywalem i to samo ;/ RKS MOTOR LUBLIN WŁADCY WSCHODU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiεk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Spróbuj ściągnąć metina od nowa - być może podczas instalacji nie zainstalowało Ci jakiegoś pliku. A skoro robiłeś reinstalle... Spróbuj. created by duds. Daj Minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spire Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Juz kiedys mialem ten problem, ale jakas znikna, ale ok, zainstaluje jeszcze raz metina z 2008, jak pomoze, masz + jak nie to piszcie inne sposoby RKS MOTOR LUBLIN WŁADCY WSCHODU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zacznijmy od tego , że to nie jest wina metina tylko systemu Przeczyść system oraz rejestr CCleaner Wykonaj optymalizacje AutoStart Wyłącz i włącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach.Instrukcja Przeskanuj obszar mojego komputera : DrWeb or ComboFix wszystko skasował.Podłącz zainfekowane nośniki i użyj Flash_Disinfector Skasuj kwarantannę od ComboFix - C:\Qoobox Wyłącz na chwilę przywracanie systemu: Panel sterowania >>> System >>> Przywracanie systemu >>> zaznacz: Wyłącz Przywracanie systemu na wszystkich dyskach >>> OK Opróżnij foldery Temp i Temporary - ATF Cleaner Poza tym masz Sality. Jest to infekcja w wykonywalnych, którą można się pozbyć:- formatem wszystkich partycji - próbą ratunku z bootowalnych CD (nie zawsze skuteczne) - narzędziem Sality Killer (http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208279886) - też nie zawsze skuteczne. Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi