brayantgk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam, mam 25 marmurkow i 44 lvl 40% buff skille m3 29% wbije 54? leci naprawde ladnie mam fajerwerki czyli omdlenie 10 marmurkow dzikusow i reszta to z m2 dam rade? spta mam dobrego zabije i akurat sie respi biore po 2/3 grupki ;d tylko problem bo loga strasznie a nie powinno, cos z metkiem jest nie tak Komp swiezo po formatce, windows orginalny wiec aktuazlizuje na bierzaco A wiec dam rade wyexpic? I czemu loga z metka? kompa mam dobrego @edit Pierdoli sie metin... stoje na srodku a ruszyc sie nie moge Zacinam sie... Jeszcze dopisze ze mam srednie potki speeda i duze potki speeda do bicia Zapomnialem napisac ze mam 24 marmurki jelonka 40 sr +9 Ciagle mnie zacina w miejscu.. klikam a i mi sie kamera kreci ... wie ktos o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiεk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Loga? Zmień CH. A jakiego masz jelonka? Kup jelonka z dużymi średnimi i będziesz lajtowo expił. created by duds. Daj Minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamaica Flow Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Log... a używasz jakieś cheaty? Pomogłem? Wstaw + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brayantgk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie, mam na kompie em2 ale nie uzywam uzywalem jak byl darmowy ale nie na tych postaciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambuszelen1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kup p. expa z IS`u choćby na 7 dni to spokojnie wbijesz nawet większy lvl na tych 25 marmurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oriczek14 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 pousuwaj all easy i te inne śmieci i spróbuj reinstalkę metka do czystego folderu tak dasz rade nawet większy lvl wbić ,Polecam kupić pd na 7dni i poli na P wbić chyba że masz kaskę na marmurki które trwają ok 5min jak masz poli nie wbitą zbyt duża sygna RMCF1902 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veritas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Poli na P tak jak UP i p expa, oraz p expa z red lasu jeśli masz 2 konto jakiegoś woja to dropniesz a ninją podniesiesz i w Twojej sytuacji wbił bym z 65 na tylu marmurach. Co ja mówie może i więcej. apollookoo, ApeK, xMasteRx-pro i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi