dragoniforce Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam nie wiem czy ktoś to już odkryłale zapewnie tak jest to błąd albo niebłąd w grze.Gdy następuje głosowanie na mapke gdzie jest wojna na snajperki albo na noże to we wcześniejszej mapce kupujemy se broń np m4 i gdy już zostanie wybrana mapka na noże lub snajperki to klikamy F2 i chodzimy po tej mapce z naszom brońom z wcześniejszej mapki;].to samo można zrobić z granatem kupujemy se granata przełancza nam się mapka klikamy F2 i biegamy po mapce z granatem i cieszymy się grą.Moje porady są takie jeśli została wybrana mapka na noże te we wcześniejszej mapce kupcie sobie tarcze z glockiem a gdy na snajperki to kupcie sobię tą najlepszom co nie trzeba czekać na przeładowywanie.Pozdrawiam dacjanek97. Sorry za błędy bo jest ich tu dość sporo ale musiałem szybko pisać bo zara mi się wyłączy laptop(wina przegrzania;/nie wiem co z tym zrobić;d) NexyIki, hokghhf, 1macio1 i 3 innych 6 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuma30 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dzięki, przyda się. Łap plusa Lon333ly 1 Pokój i bezpieczeństwo, bracia. Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami. Nothing is true, Everything is permitted. Requiescat in Pace Walnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackraymund Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "FPP -> Counter Strike -> Cheaty do Counter-Strike 1.6 -> Counter-Strike 1.6 NON-STEAM" do: "FPP -> Counter Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tig3rb0t Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dzięki przyda się plusik leci:) http://www.youtube.com/watch?v=LzcnEzO6GFY Moj net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezdomny09 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mogłeś dać odpocząć laptopowi i napisać to później. Przetestowałem to i mi nie działa, nie wiem jak wam, może zależy to od serwera, a i tarcza nie działa na noże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi