Marcinek9292 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siemka sorki , ze tutaj ale mam taki problem miałem xp i na jednej stronie http://www.autocentrum.pl/komisy-samochodowe/lubelskie/tomaszow-lubelski/auto-handel-29348x1/ przy komisach miałem odnośniki i na innych też a teraz mam windows 7 i nie mam ich już . Czy można jakoś to zrobić , żeby były dalej te odnośniki czy nie ??? Z góry THX . Odnośnik do komentarza
Sidneeyy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 kolego opisz dokładniej. Ja mam WIN 7 i mam te odnośniki dalej. Marcinek9292 1 Zbieram plusiki Kliknij ten zielony znaczek po prawej ()! Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie pomoże ) GG: 778 46 40 Odnośnik do komentarza
Marcinek9292 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siemka na tej stronie co podałem to miałem taki napis zobacz więcej czy coś takiego , był on na niebiesko i podkreślony a teraz go nie mam . A jeszcze powiedz jaką masz wersie 7 ? A jeszcze musisz kliknąć na nazwę komisu i jak ci się wyświetli ile jest samochodów to pod tą liczbą ma być . To ma być zamiast tego adresu komisu . Odnośnik do komentarza
Geoning Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @Ja także mam... To nie jest wina systemu, lecz przeglądarki.. Jaką masz? Polecam FireFoxa 4.0 beta 8.... Marcinek9292 1 Odnośnik do komentarza
Marcinek9292 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja mam Mozille 3.6.13 wcześniej miałem tą samą i mi pokazywało na xp . Odnośnik do komentarza
Sidneeyy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak kliknę na nazwe komisu to mi się otwiera odnośnik. np klikając na:Gregor Płachta Grzegorz Wyświetla mi się: Gregor Płachta Grzegorz Majdan Górny ul. Polesie 96, Tomaszów Lubelski, lubelskie Liczba aut w ofercie: 54 Pełna oferta: gregor-czesci.otomoto.pl. Link masz podany przeciez: PEŁNA OFERTA: GREGOR. blalbal ---- Mam WINDOWS 7 ULTIMATE x64bit, używam najnowszej opery. OT: Zły dział troszeczke ^,^ Marcinek9292 1 Zbieram plusiki Kliknij ten zielony znaczek po prawej ()! Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie pomoże ) GG: 778 46 40 Odnośnik do komentarza
Marcinek9292 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No tak mam tam gdzie jest Pełna oferta: gregor-czesci.otomoto.pl. miałem odnośnik a teraz mam tylko nazwę strony . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi