Aeon Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mojemu buffowi HS wysłał loga, czy do czasu bana buffając się nim niegrozi mi ban głównej postaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiεk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mojemu buffowi HS wysłał loga, czy do czasu bana buffając się nim niegrozi mi ban głównej postaci? Raczej nie, ale staraj się nie handlować z buffem - bo mogą po logach sprawdzić. created by duds. Daj Minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeon Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zabrałem jesiona , i złote , i z innej postaci yang i małże ;[ mam nadzieje że niebędzie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja dostałem bana za powiązania a 0 handlu miedzy postaciami... Buffa zbanowali za wh a Główna postac za powiązania ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie powinni Cię zbanować bo Oni raczej nie patrzą po IP. Hackshield ma czas do 2 tygodni żeby Cię zbanować inaczej dowody są nieważne. Cls Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi