- Pawlak - Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam mam problem z skillami mam ustawione na pasku od F1 do F4 i żaden skill nie działa musze naciskac S i dopiero moge tam odpalac skille ale to mi przeszkadza moze ktos mi pomoc z tym problemem dlaczego skilla na pasku nie dzialaja ?? Z gory serdecznie dziekuje.... Juz po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroo Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 1. Sprawdz czy normalnie klawisze od 1-0 działaja 2. Nie używaj klawiatury numerycznej (Tej z boku) tylko cyferek u góry klawiatury (pod f1) 3. Spróbuj zreinstalowac SRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- Pawlak - Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Juz sprobowalem 3 tych sposobow dalej tak mam. nawet dzis u kolegi bylem na jego postaci wszystko dziala elegancko a na mojej tak samo jak u mnie nie dziala to jest cos nie tak jak na kolegi komputerze dziala na jego postaci wszystko a u mnie dalej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przewijają Ci się F1 F2 F3 F4 ? działają normalnie ? Popatrz ustawienia ESC naciśnij i przejrzyj. Ja np. mam przycisk F. Lock LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys17th Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja kiedys mialem taki problem na jakims prywacie , sprawdz czy masz folder Settings w folderze z grą , jeżeli nie to utwórz go ....mi to wtedy pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D&G Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zależy też czy czasem nie jest to serwer na sroevo. Jeśli problem rozwiązany to zamykamy. Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi