Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Okradziony Ninja 50 Lev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zarobic ninja dagerr okradziny 50 lev

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

poki co sposob z dt najbardziej mi sie podoba bo nie chce tworzyc innych postaci tylko zarobic ninja ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

jak zarobic ninja dagerr okradziny 50 lev

• Zrób mentala z silnym na M i duchowym na 1 punkt.
  • Zrób dropa do imha.
  • Kup na allegro yangi.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/268937-pytanie-okradziony-ninja-50-lev/

Proszę. Tu masz sposoby jak zarobić, ja osobiście preferuję fishbota bo potrzebna tylko wędka i papka.

Stań w jakimś ukrytym rzadko odwiedzanym miejscu (nawet bez wody te listki to funkcja łowienia w ziemi) i zostaw kompa na noc.

Z rana sprzedaj małże (ja wolę otwierać, jak się poszczęści to większy zarobek) i masz w kieszeni na jakieś średnie eq.

Zrób tak parę razy i masz pro eq.

2mo740k.jpg

Opublikowano

Takich tematów było już pełno

To jest ukryta treść, proszę

'

Temat do zamknięcia

nigdzie nie było jak zarobic dagerem na 50 lev ;p

Opublikowano

dobra juz mam fb na noc a jutro z kolega ide na dt ;p closed

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...