MirasI Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mam takie pytanie czysto teoretyczne Pewien użytkownik wystawił postać na allegro Jak ktoś zna jego nick na 100% jaka to postać to może wysłać na support podać tam im nick link do aukcji i zbanują go na 21 lat? \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKI_^^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Noo teoretycznie tak ale to musiał by być pro frajer zeby tak kogoś sprzedać MirasI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger5000 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jak widzisz aukcje z nickiem - nie donoś, bo to na 99% fake. Ktoś zdobył ss postaci i załatwia 2 osobie bana. Mój nick na privach: Chelsea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CS16PLAYER Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mam takie pytanie czysto teoretyczne Pewien użytkownik wystawił postać na allegro Jak ktoś zna jego nick na 100% jaka to postać to może wysłać na support podać tam im nick link do aukcji i zbanują go na 21 lat? Osoby ktore naprawde sprzedaja konta nie wystawiaja aukcji ze swoim nickiem gdyz wiedza ze za to grozi im stala blokada konta. Jezeli na Allegro zobaczyles aukcje gdzie sa podane nicki postaci to prawdopodobnie jest to proba wrobienia drugiej osoby tak wiec nie powinienes tego zglaszac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak wyślesz taki screen do supportu to na pewno ta osoba dostanie bana , jeżeli screen jest prawdziwy Cls Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi