Kwasiarz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 (edytowane) Sygnatura: Tematyka: Katy Perry Wymiary: 700x200 Kolorystyka: Sam nie wiem, byle nie różowa. Napis: Doyyumhwaji, i cytat "You don't have to feel like a wasted space, You're original cannot be replaced" Inne: Będą + itd. spokojnie :X Najlepiej żeby coś zrobić z tego: Jeżeli nie, to coś podobnego. Avatar: Tematyka: Katy Perry Wymiary: 150x150 Kolorystyka: Tak jak w sygnie Napis: Doyyumhwaji Inne: Tak jak w sygnie. Tak wiem, że tematyka dziwna @edit: Dobra, przesadziłem z rozmiarem obrazka :X Dałem coś mniejszego. Edytowane 1 Stycznia 2011 przez Doyyumhwaji Odnośnik do komentarza
DeathDacek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 won debilko masz - 2 odemnie za to że komentujesz jak cie nie prosze ! Odnośnik do komentarza
Mongoły_Back Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 @UP Poleciał raport @Topic Ja chyba zrobie tą 1 moją sygnę . Dam edita jbc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi