venturio5 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jaki program mi radzicie wybrać zaczynam sie bawić z grafiką i jak na razie na gimpie. Czy lepiej sciągnąć PS,a jeśli tak to jaką wersje? Odnośnik do komentarza
Endymion Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Odrazu Ci mówię... Porzuć Gimpa Ja używam Phostoshop'a CS3 ale w porównaniu do CS2 z której wcześniej korzystałem nie widzę zbytniej różnicy venturio5 1 Odnośnik do komentarza
DoraN Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Oczywiście Photoshop ;] CS3 używam. Odnośnik do komentarza
venturio5 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Duża jest różnica bo ściągnełem ps i mi ciężko sie w niem odnaleść Odnośnik do komentarza
Ventis Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kup sobie Ps'a i się powoli ucz... W Gimpie też fajnie ale ps ma wiele więcej funkcji od gimpa. BodyWolf 1 X by Me. Odnośnik do komentarza
dudsonowa Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "Forum Ogólne -> FanART -> Tutoriale" do: "Forum Ogólne -> FanART". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi