ar_turok Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 KliknijKTO WIE O CO W TYM CHODZI POMOCY... CHCE SOBIE POGRAC ALE NIE MOGE DAM +/- i 5.... Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi1999 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 chyba usunołęś jakiś plik z metin2 przereinstaluj metka daj - i 5 ar_turok i x070x 2 By Skipp3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar_turok Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @Up ale chodzi o to , że brat mi nagrał na pen-drive metka i zgrałem sobie ... a ja mam za wolnego neta , żeby wszystko patchować.. jest na to sposób??? Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo95 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Probowales reinstalacji metina? @Edit Dostales spatchowanego metina od brata? To uruchom obejsciem ar_turok 1 + Sygrantura by AgatkaPL Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar_turok Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Możesz mi to wytłumaczyć?? jak obejść itp?? bo troszkę nie rozumiem Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi1999 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 masz gotowe obejscie i skan Skan http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=dc0a4ce11634c351a96a6f2087dab03cfaf0142f828ef25076155754bca613c0-1293776470 Obejscie http://www.speedyshare.com/files/25998371/metin2client.exe Skan ma 2 niegroźne wirki wklej obejscie do glownego folderu z metin2 i podmien odpalaj przez metin2client.exe By Skipp3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Musisz zrobić obejśćie. Jak masz temat z cheatami tutaj na forum to jak jest fb to tam jest instrukcja jak zrobić obejśćie aby nie patchować metina. Pomogłem? Daj + ar_turok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 O ile sie nie myle to moze trzeba tez usunac pliki z folderu temp w katalogu windows. Jesli nie jestes do konca pewny to poczekaj na kogos bardziej doswiadczonego ode mnie. Chociaz z tego co wiem to w folderze tem znajduja sie tylko niepotrzebne pliczki. albo daj "uruchom jako admin" i ściągnij te patche : http://metin2-team.pl/patch/ Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar_turok Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @UP ale co pobrać?? bo tam jest kilka.. :/ Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy11994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sciagnij metina z oficjalnej strony Metin PL mialem taki sam problem i mi pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi