radas98 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 otoz nie miewm jaką bron kupic mam 60kk i chciałbym zakupic bron na 65lvl i nie wiem czy moze nimfe ,parte ,bojowego czy tez moze magneta co proponujescie jestem woj body czym beedzei mi sie fajnie expiło bodym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remos Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 otoz nie miewm jaką bron kupic mam 60kk i chciałbym zakupic bron na 65lvl i nie wiem czy moze nimfe ,parte ,bojowego czy tez moze magneta co proponujescie jestem woj body czym beedzei mi sie fajnie expiło bodym Z broni jednoręcznych polecam bojowego, a oburęcznych partyzanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jeżeli planujesz z konia expić to kup Partyzanę ma większe pierdolnięcie od magneta, ale nie wiem jak z szybkością ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezee Boy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Magnet jest szybszy od party, ale za to ma mniejsze obrażenia, więc raczej polecam partę. Sygnatura by AdamS12 Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje. Tutorial Jak zrobić spolszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak broń na 65lvl to bojowy miecz tylko nie wiem czy Ci na niego starczy.. Dobra jest też parta . Jak nie starczy Ci na żadną z tych broni to ew. kup magneta ;s. Closed Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi