harry10 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Elo otóż mam taki problem ze nie umiem wypełniać reklam z ubezpieczeniami samochodowymi w aol 9.5 a jak wiadomo za nie jest najwięcej SM. Próbowałem chyba z 30 razy i nigdy nic mi nie doszło. mogłby ktoś mi to wytłumaczyć tak bardziej szczegółowo?? Z góry dziękuję Ref w sygnie - MrPiotrek122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik33333 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zwracam honor i też nie umiem ;/ Zbieram - By Kazik33333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henazari1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mi też ani razu nie wyszło.. A niektórym się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnybicu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 mi jedna za 143 i 83 chyab wlazla jakies 43 tez za ubezpieczenia trzeba byc mocnym zbyt duża sygna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.