Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Sylwester Nowy Rok 2011 Na S12 Monolit

^*KOKS*^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

innos123 kto powiedział , że spędziłem sylwestra przed metinem ? Wbiłem na konto od kolego z domu dosłownie na 20 min.

Edit:

Nawet nie wiesz jak mnie teraz bana napierdala ;)

bez yt.

Opublikowano

Ja się przyznam, spędziłem sylwestra w domu, z rodziną. Co w tym takiego "dziwnego" że się powiedzmy weszło na grę czy coś? Boże, ludzie, ogarnijcie się. To, że ktoś sylwestra spędzał w domu i coś tam robił na kompie nie oznacza, że jest no-lifem etc, lol ;o Może był chory, może kumple powyjeżdżali jak to miało miejsce w moim przypadku, może sam gdzieś wyjechał do rodziny i tam po prostu nigdzie nie wychodził? Pomyślcie, zanim coś napiszecie.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Ja na domowke nie moglem isc, mama sie zgodzila, stary nie a wiec wyszedlem na dwor z kolegami aby nie siedziec przy kompie owszem o 1 wszedlem xD a od 21 na dworzu

a nawet jezeli siedzi przy kompie to takie zle? odrazu nol lajf? ;x moze ma ostrych rodzicow xD

Opublikowano

Zamiast pić wódę i piwo przed kompem siedzieć buahaha

20 min to i tak zjebany z ciebie kolo ... Nie mógł się powstrzymać i musiał wejść na metka

Pozdro%Poćwicz

Zwiększ masę

Takie jest moje zdanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

d30d35d5424761b49631c0aa6fdd7ade.gif

beztytuubzo.png

Uploaded with ImageShack.us

Dawaj - bo dzieci tylko to potrafią

Opublikowano

Boshe co za dzieciarnia czytać temat od początku do końca.

Ile jeszcze będę powtarzać wbiłem na kompa od kumpla z chaty , symbolicznie a , że ku mojemu zdziwieniu w nie cale 10min zebrało się pod stajennym tyle chłop nie mogłem się powstrzymać i nagrać filmu .

MissU kotq ile masz lat ? Na pewno nie +18 . :

"Zamiast pić wódę i piwo przed kompem siedzieć buahaha"

Nie wiem jak ty ale ja codziennie dwa browarki przed monitorem opędzluję ;)

bez yt.

Opublikowano

Przesada wolałem wydac wiecej kasy na fajerwerki albo jakies piwko niz kupowac petardy w metku.Ale swietowanie nowego roku przy metku to juz troszke przesada... no nic co kto lubi

GaimdKk.jpg

Opublikowano

co za idoci grali w sylwestra w metina hahahha ja wrocilem do domu o 8:00 rano i spalem do 16:00

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Komentarz mądrej osoby :

"Ja pierdole... ja też siedziałem na kompie, w nowy rok wyjebałem pare petard napilem sie troche szampana pogralem i poszlem spac o 1 . Jak dla was oznaka dojrzalosci jest najebanie sie tak ze obudzisz sie nie pamietajac co robiles w nocy to pozdro.

Ps.Sylwester to dzien jak co dzien wiec sie ogranijcie troche! "

bez yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...