^*KOKS*^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 bez yt. Odnośnik do komentarza
innos123 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Padaka, sylwester przed metinem Odnośnik do komentarza
Gfxe Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Takim jebnię.. być to też trzeba umieć Odnośnik do komentarza
Blanco Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 noł-lajfy Odnośnik do komentarza
^*KOKS*^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 innos123 kto powiedział , że spędziłem sylwestra przed metinem ? Wbiłem na konto od kolego z domu dosłownie na 20 min. Edit: Nawet nie wiesz jak mnie teraz bana napierdala bez yt. Odnośnik do komentarza
Cupidyn Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Co to za muza? Btw. ja spedziłem przed mpc KOCHAM MINECRAFTA Odnośnik do komentarza
oriczek14 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 omg.. ile typa przed kompem siedziało.. pozdrawiam tych co sidzieli przed monitorem grając hah zbyt duża sygna RMCF1902 Odnośnik do komentarza
^*KOKS*^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pierwsza to : la roux - bulletproof (tiborg radio mix) Druga : 04-donguralesko-pedegie_feat._rafi-empik bez yt. Odnośnik do komentarza
Cre4zy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja się przyznam, spędziłem sylwestra w domu, z rodziną. Co w tym takiego "dziwnego" że się powiedzmy weszło na grę czy coś? Boże, ludzie, ogarnijcie się. To, że ktoś sylwestra spędzał w domu i coś tam robił na kompie nie oznacza, że jest no-lifem etc, lol ;o Może był chory, może kumple powyjeżdżali jak to miało miejsce w moim przypadku, może sam gdzieś wyjechał do rodziny i tam po prostu nigdzie nie wychodził? Pomyślcie, zanim coś napiszecie. Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego; — Władimir Nabokow Moje tuty: Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!! Pomogłem? Daj LAJKA!. Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!! Odnośnik do komentarza
brayantgk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja na domowke nie moglem isc, mama sie zgodzila, stary nie a wiec wyszedlem na dwor z kolegami aby nie siedziec przy kompie owszem o 1 wszedlem a od 21 na dworzu a nawet jezeli siedzi przy kompie to takie zle? odrazu nol lajf? ;x moze ma ostrych rodzicow Odnośnik do komentarza
xbandzior Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no widzę że ludzie z gildi w której ja jestem też MANIACZYLI nawet i w sylwestra Odnośnik do komentarza
^*KOKS*^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 bez yt. Odnośnik do komentarza
F4k3r Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie ma to jak sylwester przed kompem lol Odnośnik do komentarza
MissU Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zamiast pić wódę i piwo przed kompem siedzieć buahaha 20 min to i tak zjebany z ciebie kolo ... Nie mógł się powstrzymać i musiał wejść na metka Pozdro%Poćwicz Zwiększ masę Takie jest moje zdanie Kocham mpcforum.pl!!! Uploaded with ImageShack.us Dawaj - bo dzieci tylko to potrafią Odnośnik do komentarza
ZalosneForum Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Hahaa Sylwester z Metinem haha. To juz bym wolal Sylwestra z Polsatem Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Heh głupota zamiast na sylwestra wyjść ze znajomymi to siedzą przed Metkiem... Odnośnik do komentarza
^*KOKS*^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Boshe co za dzieciarnia czytać temat od początku do końca. Ile jeszcze będę powtarzać wbiłem na kompa od kumpla z chaty , symbolicznie a , że ku mojemu zdziwieniu w nie cale 10min zebrało się pod stajennym tyle chłop nie mogłem się powstrzymać i nagrać filmu . MissU kotq ile masz lat ? Na pewno nie +18 . : "Zamiast pić wódę i piwo przed kompem siedzieć buahaha" Nie wiem jak ty ale ja codziennie dwa browarki przed monitorem opędzluję bez yt. Odnośnik do komentarza
maly10011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To powiedz koledze , że fajne imprezy robi , jak ktokolwiek ma czas siadać przed komputer :> Takie moje zdanie... Odnośnik do komentarza
UKI_^^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak w sylwka można siedzieć przed metinem ? lol No i co na tym filmiku pokazujesz? kilka petard ogniska noł laifyy itp. Odnośnik do komentarza
BezLoginu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Już Się Go Nie Czepiajcie Mi Się Fimik Podoba A i muza fajna. Dobrze ze petardy dodali ZBIERAM - Odnośnik do komentarza
Zielak Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Przesada wolałem wydac wiecej kasy na fajerwerki albo jakies piwko niz kupowac petardy w metku.Ale swietowanie nowego roku przy metku to juz troszke przesada... no nic co kto lubi Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 co za idoci grali w sylwestra w metina hahahha ja wrocilem do domu o 8:00 rano i spalem do 16:00 Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
paryfek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 WSPÓŁCZUJE Z CAŁEGO SERDUSZKA WSZYSTKIM OSOBOM NA FILMIKU. Odnośnik do komentarza
^*KOKS*^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Komentarz mądrej osoby : "Ja pierdole... ja też siedziałem na kompie, w nowy rok wyjebałem pare petard napilem sie troche szampana pogralem i poszlem spac o 1 . Jak dla was oznaka dojrzalosci jest najebanie sie tak ze obudzisz sie nie pamietajac co robiles w nocy to pozdro. Ps.Sylwester to dzien jak co dzien wiec sie ogranijcie troche! " bez yt. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.