Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łep

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chce wiedziec kogo tez łep napier.... jak mnie :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mnie ... :s + sahara

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Ja dopiero wstałem. Piliśmy chyba do 5 nad ranem. Takiego kaca mam że szok, browca bym się napił, ale się skończyły !

Innym razem.

Opublikowano

zostal jeden :D nie podziele sie z wami ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja wypiłem kulturalnie :P w dobrym towarzystwie 2 drinki

Ale mimo wszystko jakis pajac i tak pewnie strzelil fajerwerka chcialbym wiedziec ktory....

30364378.png

Opublikowano

Ale bania!

Napierdala że szhok ,a do tego suszy.

Ten Piccolo był zbyt mocny :/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ale bania!

Napierdala że szhok ,a do tego suszy.

Ten Piccolo był zbyt mocny :/

No dokladnie ;/ ten brzoskwionowy byl strasznie mocny o.O

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Nie wiem co się działo, mam kaca jak cholera i znalazłem jeszcze desperadosa na leczenie kaca.

Opublikowano

Panowie! W tym temacie mamy listę userów, którzy powąchali jedno piwo, a czują się jakby wychlali 6 flaszek i muszą się pochwalić przed innymi. Możecie ich jechać, prawdopodobnie są w takim stanie, że mają problemy z myśleniem.

Opublikowano

ołned mnie wyprzedził :|

Temat, oraz jego nazwa wskazują na to, że autor nie wypił wcale tak dużo, a chce wzbudzić tylko szacunek wśród forumowych dzieci...

Ah jak mnie napieprza dajcie mi wody chyba sie zerzygam tyle karmi co ja wypiłem to wy byście nie dali rady!!!111jeden ;/

Opublikowano

wlasnie widac kto sie chwali mnie chu... obchodza dzieci forum

oo karmi sie napil tak bys sie naje... tym ze hohohoho z 10 bys wypil i bys nie byl najebany

Opublikowano

czytaj post powyzej mojego 3 to zobaczysz

Opublikowano

Ja nie pilem,nie mam wieku i nie ciagnie mnie do tego.

Siedzialem z kumplami gralismy,ogladalismy filmy fajnie bylo:)

a o polnocy fajerwerki

Opublikowano

ja się napierdoliłem jak świnia, dobrze że STATOIL był otwarty z rana. :D

dwa bro musiałem z rana strzelić, a teraz wpierdalam Panadol. ( Tabletki przeciw bólowe. )

BAAAANIAAAAAAK NAPIEEEERDAAAALAAA!!

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...