Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno Yang Pytanie....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem zamówić 500m yang na serwer Gromo, ze strony metin2.cc i mam parę pytań:

1. Po przelaniu pieniędzy jak mam się z nim skontaktować aby przekazał mi yangi. Czy komunikacja odbędzie się w języku polskim?

2. W jaki sposób odbywa się taka tranzakcja yangowa?

3. Ostatnio chyba się troche banów posypało z tego tytułu, dlatego mam pytanie jaki jest najbezpieczniejszy sposób na odebranie yangów. Najpierw dam yangi na postać 33lvl a potem na oryginalną? Jak przekazać yangi aby Gm nie zarejestrował tego?

Narazie tyle. Jak się prześpię i przyjdą mi inne pytania do głowy to napiszę.

Zbieram add.png jak by co ;p

Jeśli dasz delete.png to foch! I do tego jesteś noobem, dzieckiem neo urodzonym w UPS ;p

Opublikowano

1. Przelewasz w dolcach, kontaktujesz się przez chat. Rozmowy odbywaja sie w jezyku angielskim :)

2. Wystawiasz tobol na umowionym ch,miejscu a oni kupuja

3. Ja bym radzil rozdzielic np po 100kk na swoje chary 15 lvl minimum ;)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja nie polecam tego typu kupowania yang ponieważ często oszukują kupujących

polecam kolesi z allegro sam zamawiam u nich i nigdy nie miałem problemów kupowałem

nawet 2kkk i nic złego się nie działo nie odbierajcie yang głównym kontem bo czasem

można bana dostać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam!

Chciałem zamówić 500m yang na serwer Gromo, ze strony metin2.cc i mam parę pytań:

1. Po przelaniu pieniędzy jak mam się z nim skontaktować aby przekazał mi yangi. Czy komunikacja odbędzie się w języku polskim? Nie Komunikacja Bedzie w JEzyku angielskim

2. W jaki sposób odbywa się taka tranzakcja yangowa? Przez tobolek w metinie

3. Ostatnio chyba się troche banów posypało z tego tytułu, dlatego mam pytanie jaki jest najbezpieczniejszy sposób na odebranie yangów. Najpierw dam yangi na postać 33lvl a potem na oryginalną? Jak przekazać yangi aby Gm nie zarejestrował tego? Ja polecam Zrobic nowe konto i potem z konta przekazac te Yang 99% Ze nie dostaniesz bana

Narazie tyle. Jak się prześpię i przyjdą mi inne pytania do głowy to napiszę.

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Ja nie polecam tego typu kupowania yang ponieważ często oszukują kupujących

polecam kolesi z allegro sam zamawiam u nich i nigdy nie miałem problemów kupowałem

nawet 2kkk i nic złego się nie działo nie odbierajcie yang głównym kontem bo czasem

można bana dostać

Tak, i zapłaci 2x więcej. metin2.cc to zaufana stronka, Ci którzy nie dostali yangów to najwidoczniej zwykłe cepy którzy nie potrafią się dogadać w obcym języku, w tym wypadku angielskim. Yangi się dostaje szybko (do 24 h od kiedy zaksięguje im wpłatę na koncie ale najczęsciej tuż po zaksięgowaniu dostajesz maila aby się z nimi skontaktować na live czacie. Tam podajesz id zamówienia i ustalasz szczegóły - datę odbioru, miejsce odbioru, ch na którym ma się odbyć wymiana i jakie królestwo.

Wiem, ponieważ sam kupuję od nich, już kilka razy, zwykle po 500kk, ale co jakiś czas 1kkk+ (zawsze yangi dostawałem w naprawdę expresowym czasie) i sprzedaję znajomym po troszke wyższych cenach (Trzeba jakoś sobie dorabiać ^^_)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...