Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Gameanarchy 31/12/10

patryk1100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec...sciagnąłem wszystko jak bylo napisane...wlaczam to klikam na cross fire a pozniej steam i wyskakuje mi okienko ze "please start crossfire" wlaczam go i dalej jest to okienko i nic sie nie wlacza...prosilbym o pomoc mam win vista jezeli to w czyms pomoze ;/

Musisz kliknąć prawym PPm na hacka (Prawy przycisk myszy) i Uruchom jako administrator :)

Wtedy będzie działać ;)

P,S, Kliknij ppm przed włączeniem go :)

Opublikowano

Ja Mam Działający Hack 1 Hit Kill Aimbot Itp... Pisać GG : 24679635 Tylko Chce Pomóc To Nie boli :) Jak Już Pomoge Daj + :)

Kórwa nie spamuj noobie to działa omg-.-

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Heehehehehe ale ty jest kurwa mac tępy japierdole słów brak mówie jak jest u mnie idz kurwa odpalaj sobie przez admina a nie dajesz swoje prze zajebiste rady

Yancovsky.png
Opublikowano

+ dla Ciebie, bo działał przez 2 dni a teraz jak go włączam to mi wyskakuje Program StreamLoader przestał działać teraz nie wiem co robić ściągalem jeszcze raz ale nie działa ;/

b_460x42_C000000-222222-333333-CCCCCC-FFCC00-FFCC00.png
Opublikowano

Zentus ten hack działał przez ostatnie 2 tyg trzeba bylo sie spieszyc GameAnarchy juz zaktualizowało swoja wersje hacka i tez scrackowany juz nie działa

Yancovsky.png
Opublikowano

trzeba czekac az ktos łaskawy znajdze na jakimś niewiadomym źródle wsawti na mpc ja szukam aktualizacji obecnie jak znajde napewno wstwie

Pozdrawiam

Yancovsky.png
Opublikowano

NIe będzie następnego Updatea, bowiem FLZ się wnerwił, że za dużo ludzi czituje w jego ulubionej grze (CrossFire) i wyłączył hacka..!!!!!

(_)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...