Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turbo Gg Maker

cfcfcfcf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to prosty bocik który klika za nas w GG, bot nie posiada żadnych zbędnych dodatków ale swoje zadanie wykonuje znakomicie.

Nie wiem kto jest autorem tego bota, a znalazłem go jeszcze na starym forum udobota.

ggturbomaker.jpg

Krótka instrukcja dla tych którzy mają problemy z angielskim.

ID - Tutaj wpisujemy swoje ID Użytkownika.

COUNT - W tym polu wpisujemy ilość energii którą chcemy aby bot za nas wyklikał.

DOSID - Tu wpisujemy SID.

SERVER - Wiadomo, pl1, pl2, lub inny na którym klikamy w GG.

DELAY, ms - wpisujemy ile ma być przerwy między kliknięciami.

Opcje:

Stop when GG is built - Zatrzymaj gdy wrota ukończone. ==> Tą opcję zaznaczamy gdy chcemy aby bot się zatrzymał gdy ukończy któreś wrota.

Build delta - Buduj wrota delta. ==> Zaznaczamy wtedy gdy budujemy tylko wrota delta.

Anti-Ban ==> Gdy zaznaczymy spowolni bota, nie wiem czy ta opcja współpracuje z DELAY, ms. Ja osobiście nigdy jej nie zaznaczam.

Następnie klikamy GO! i bot wykonuje za nas całą pracę, a w części LOG widzimy ile czego wylosował. :D

Po zakończeniu pracy wyskoczy nam okienko z napisem DONE i zobaczymy ile czasu bot pracował, następnie możemy zamknąć program.

DOWNLOAD:

http://www.megaupload.com/?d=SMJNWFQP

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0b10ce5f81c38df2d75dd9a015e8168b31593ceea98c62494dc4133083eb5d0d-1291928256

Opublikowano

A co ty tam chcesz więcej ustawiać? Poza tym najlepsze są proste programy bez zbędnych wodotrysków. Program nie musi ładnie wyglądać, on ma niezawodnie działać.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A co ty tam chcesz więcej ustawiać? Poza tym najlepsze są proste programy bez zbędnych wodotrysków. Program nie musi ładnie wyglądać, on ma niezawodnie działać.

Osobiście to mi zależało na początku na takim czymś, jak tu... Wpiszesz ID, sid, serv i on ci klika :)

Opublikowano

[mi najlepiej czesci wchoda na 8 mapie :D

To tylko taka autosugestia :) nie ma znaczenia na której mapie jesteś. Ja używam tylko tego GG klikera którego tu wstawiłem, jest prosty i działa bez żadnych problemów na każdym systemie. Ale jeśli ktoś lubi niezbyt potrzebne bajery w tego typu programach to polecam tego GG klikera:

Opublikowano

To tylko taka autosugestia :) nie ma znaczenia na której mapie jesteś. Ja używam tylko tego GG klikera którego tu wstawiłem, jest prosty i działa bez żadnych problemów na każdym systemie. Ale jeśli ktoś lubi niezbyt potrzebne bajery w tego typu programach to polecam tego GG klikera:

wlasnie tego nie moge zainstalowac bo mi avast krzyczy...moze i prawda z ta autosugestia ale i tak jakcus bede klikal na mapie nr 8 :D

Wszystkie boty za free !!!

Opublikowano

moze i prawda z ta autosugestia ale i tak jakcus bede klikal na mapie nr 8 :D

No jeśli uważasz że na 8 lepiej ci się losuje to nie widzę przeciwwskazań aby tak nie robić :)

A wracając do tematu, ten Turbo Gg Maker który wstawiłem w pierwszym poście też ci nie działa? Był sprawdzany na XP, Viście i 7, wszędzie bez problemów klikał.

Opublikowano

Dzien przed wskoczeniem tego tematu na ruskiej stronce znalazlem tego swojego...Prawde mówiąc tego nie sprawdzalem ,ale zobacze jak se radzi jak troche pobotuje,ostatnio problemy z netem mialem i strasznie mam braki energi a co za tym idzie ammo :D

Z ok700 energi zlozylem pol Gammy a 1 czesc ,zaznacze ze ostatnia ,nie wskoczyla do alfy MASAKRA !!! :angry:

P.S. Twoj smiga tez ale ten z bajerami jakos w oko lepiej wpada :D

Wszystkie boty za free !!!

Opublikowano

GGE fajnie klika tylko potem jak znowu sobie przez przypadek klikłem go to mi wyklikał 17,8 URI które tak ciężko wybotowałem

02758850976702993171.png
Opublikowano

No ale to nie wina programu tylko operatora :P

Następnym razem gdy tak sobie beztrosko klikniesz to szybko zamknij program poprzez windowsowego menedżera zadań.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...