Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy warto grać na globalach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!! >.> mam taki problem . Więc tak niewiem czy sie oplaca grać w metin2 >> nie pod względem gry tylko kowala i IS. Czy ktoś gra w metina bez IS? bo mam zamiar pograć na globie ale słyszałem że bez is trudno sie gra.

Czy ktoś gra bez IS i jest zadowolony >> ma powyzej 60 lv i dobre eQ .A jak nie to chyba mi cabal zostaje ale chyba tam tez jest cos takiego jak IS?

Z góry dzięki

za odp +

ALLIANCE

Opublikowano

Hmmm

To tak granie na globalu jest o wiele lepsze.. postać ma jakas wartość

hmm bez isa gram mam 82 i przeciętne EQ :)

Dzięki + dla cb

ALLIANCE

Opublikowano

Opłaca się grać .

Zawsze masz większą satysfakcję z wbicia lvl'u na globalu niż na privie.

IS możesz zastąpić superrewards i wypełnianiem reklam . Nie wydasz na to ani złotówki.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Na globalu gra jest fajna, ale to prawda że jak nic nie wypłynie z portfela to ciężko.

Ale nie bój się ostatnio korzystanie z IS jest naprawdę mało opłacalne. Nikt już nie kupuje 2x dropu bo za jej cenę można kupić 150kk co jest o wiele bardziej opłacalne.

Wydaje mi się że miesięcznie każdy może przeznaczyć na grę 10zł co moim zdaniem wystarczy.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Teraz Ci będzie ciężej zdobyć porządne EQ, bo jak wiesz allegro ceny za 100kk około 15 zl, dlatego w metinie ceny ebo + 9 za 80kk, a kiedyś za 20kk nie chciały zejść. ;)

matjes4.png

Opublikowano

Ja miałam ninję 65 lvl na Arkantesie, oczywiście bez Item shopu grałam. Eq było dość dobre, bo dropka miałam, to troche kasy zarobiłam, wcale nie jest tak trudno, jak się chce, to łatwo jest.

Pozdrawiam i zachęcam do gry na globalach. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...