Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradebot V1.03

KeNzO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest Tradebot Beta i działa on tylko na drodze z DW do Jangan.

Potrzebujesz następujących rzeczy do działania Tradebot V1.03 :

- najnowszy .Net framework

do pobrania TUTAJ lub TUTAJ

- specjalnych bibliotek .dll oraz .ocx

do pobrania z TEJ strony

To są beta testy, dlatego można go używać TYLKO od 20 do 40 lvla i na 20,30 lvlowych wielbłądach lub 30 lvlowych koniach.

Konie i wielbłądy muszą znajdować sie w pierwszym slocie na pasku F1, natomiast potki HP dla konia/wielbłąda na slotach 2,3,4

Jak użyć Tradebota:

1) Włącz media patcher i zpatchować | do pobrania TUTAJ (czysty, pewne źródło)

2) Włącz nuConnectora | do pobrania TUTAJ (czysty, pewne źródło)

3) Otwórz Silkroada i zaloguj się

4) Włącz Tradebot.exe | do pobrania STĄD

W wersji V1.03 zostało poprawionych pare błędów, m.in powrót do miasta po śmierci i rozpoczęcie ponownej karawany, ulepszone używanie buffów, imbue oraz ataków(które nie jest jeszcze perfekcyjne)oraz pare innych udogodnień...

SKAN:

5a924ab0c8dfb226m.jpg

Tutek pochodzi ze strony rev6.com autorstwa evestu.

Ja go przetłumaczyłem i trochę zmodyfikowałem...

Mam nadzieję, że działa..

Pzdr.!

Opublikowano

Sam skan świadczy o tym, że w tym pliku nie ma keyloggera.

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

SlipKnoT jak juz spamujesz to cie troche poprawie. Nawet najnowszy swierzo napisany keyloger jest wykrywany przez zazwyczaj Pande (wiem dziw bierze) jaki Supescious (nie pamietam jak sie to pisze) nie ma znaczenia czy plik byl skanowany 1 raz czy 100 Panda zawsze wyrzuci ze dany plik jest podejrzany.

P.S. SPam tego typu nie powienien sie znajdowac w tym temacie.

Opublikowano

Przepraszam bardzo Prescot, ale zaczynasz mnie wkurwiac. Kogo ty chcesz pouczac? Za kogo ty sie masz?? Jestem na tym forum od poczatku, ta sama role co teraz pelnilem na poprzedniej wersji forum, przed zamknieciem. Chyba nie na darmo zostalem wybrany moderatorem. Wiec nie ucz OJCA DZIECI ROBIC bo gowno wiesz o forach i we wszystkim widzisz spam, spam , spam, a nie kazdy wie od razu jak wlaczyc bota czy cos innego i doskonale to rozumiem, ze zaklada nowy temat piszac w nim o swoim problemie.

Ty w tej chwili spamujesz piszac w kazdym temacie co jest spamem, a co nie. Troche luzu cczlowieku, jak Ci cos nie pasuje to nie musisz czytac spamow. Po prosti wypowiadaj sie tak jak Ci wygodnie. Nie komentuj zbednie tego, co nie potrzeba.

Opublikowano

moze klotnie zostawicie na PM-y testowal juz to ktos dziala ??

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano
SlipKnoT jak juz spamujesz to cie troche poprawie. Nawet najnowszy swierzo napisany keyloger jest wykrywany przez zazwyczaj Pande (wiem dziw bierze) jaki Supescious (nie pamietam jak sie to pisze) nie ma znaczenia czy plik byl skanowany 1 raz czy 100 Panda zawsze wyrzuci ze dany plik jest podejrzany.

P.S. SPam tego typu nie powienien sie znajdowac w tym temacie.

kiedy SlipKnoT ma racje keyloggery przez jakiś czas są nie wykrywalne i jeśli nigdzie go nie shostujesz to nie będą wykrywalne

Opublikowano

EDIT-

Poprawka bot dziala... mozna smialo uzywac

@prescot

O RLY? to po chusteczke cos piszesz

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

Opublikowano

@2 X up

Napisałem pod spodem tematu skąd to wziąłem... Trudno Ci zarejstrować się na tej stronie i zobaczyć czy coś takiego jest?!Skana dałem plik jest czysty w 100%, bo wiele osób z REV6 go używa i mówią, że działa... Czasami wystarczy tam zajrzeć, a nie pi***ć głupoty, że plik zawirusowany :/

@Topic

Jak chcecie ściągajcie, jak nie to nie... Wasz wybór...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...