Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem w wiele gier MMORPG miedzy innymi.

metin2

4story

Last Chaos

ii Nostale

W żadnej z tych gier nie miałem lagów (nie chodzi mi o lagi, że za słaby sprzęt tylko net)

grałem sobie normalnie i wg. W Rappelz gralem okolo rok temu i wszystko było ok. Postanowiłem zagrać znowu. Gdy włącze gre gram około 10-15 min i pisze, że Błąd z łączeniem serwera czy jakoś tak. Nie wiem co zrobić net działa bardzo dobrze gdy wpisze link strony wyskakuje ona od razu wiec w czym tkwi problem?

PROSZE o pomoc bd. 5 i kilka + :)

FreeAimPL.png
Opublikowano

Jaka to wersja gry, polska czy amerykanska ? Jesli zas polska to nie dziw sie ze masz DC, bo wiele osobom na polskiej wersji doskwiera ten problem. Musialbys skontaktowac sie z supportem, oni powinni Ci jakos doradzic, co musialbys w tym przypadku zrobic. Ja gram juz z dwa lata na USA, poltora roku na starszym sprzecie i lagow ani widu ani slychu i teraz na nowym sprzecie o wiele lepszym gram i to samo 0 lagow. Na pl'u jak co jakis czas pogrywam to czasami mam tez przeciazenia z serwerem i mnie z niego wywala, wystarczylo albo zresetowac gre albo PC, w kazdym badz razie problem nie twki po Twojej stronie lecz po ich.

15097.png
Opublikowano

Jaka to wersja gry, polska czy amerykanska ? Jesli zas polska to nie dziw sie ze masz DC, bo wiele osobom na polskiej wersji doskwiera ten problem. Musialbys skontaktowac sie z supportem, oni powinni Ci jakos doradzic, co musialbys w tym przypadku zrobic. Ja gram juz z dwa lata na USA, poltora roku na starszym sprzecie i lagow ani widu ani slychu i teraz na nowym sprzecie o wiele lepszym gram i to samo 0 lagow. Na pl'u jak co jakis czas pogrywam to czasami mam tez przeciazenia z serwerem i mnie z niego wywala, wystarczylo albo zresetowac gre albo PC, w kazdym badz razie problem nie twki po Twojej stronie lecz po ich.

Dzięki za pomoc masz kilka + i 5 :)

FreeAimPL.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...