Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zasięg Widzenia Moba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktoś może gdzie się zmienia ten "zasięg" w którym pokazują się moby, npc, inni gracze itd. Kiedyś ten zasięg był taki jak na minimapce a teraz jest o wiele większy i jak się zbiera spot w v2 to ten zasięg dosięga graczy z sąsiedniej sali i automatycznie następuje lag, co baaaardzo utrudnia w expie. Mam takiego kompa starego ze taki lag trwa nawet 2-3s a przez ten czas już nie mam polowy hp ;/ Chociaż dajcie podpowiedz w jakim pliku można to zmienić.

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Sugre sprawdziłem i nic nie daje bo mgła nie działa w v2 a postacie z drogiej sali i tak mi się pokazują, wiec... lag :mellow:

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

W takim wypadku nie ma innego rozwiązania. Zainwestuj w lepszy sprzęt

Jak kiedyś na rupieciu grałem to ustawiałem rozdzielczość 800x600 i full screen. Gra wyglądała koszmarnie, jednak chodziła szybciej jakieś 5x

Spróbuj może tego

Opublikowano

Hmm fullscreen odpada bo mi się od tego poprzedni monitor spalił a teraz mam podobny. xD

Jest różnica na plu i na priv bo na priv jest zasięg z minimapki czyli albo to zależy od serwa albo od kamer moda bo tym się różni pl od priv. Spróbuje porównać te pliki z moda z tymi od pla, może coś z tego wyjdzie.

The Secret

Pomogłem? Daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...