Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś Sposób Na Zdobycie Coda Bo Steam Za Free :] ?

jakel008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie może jakiś ? Ja słyszałem, że można za wypełnianie ofert na rewards1 (wtedy ci wysylaja na konto jako gift) Lecz mam mały problem... Nie da sie nic wypełnić bo wszysko jest dla Uk itp... trzeba chyba zmienić proxy lub coś tam :P (jak to zrobić ?? zaszkodzi to ??) Dobra, macie jakieś propozycje :D?

Opublikowano

porzycz od kolegi?

bo coś nierozumiem

ty chcesz oryginalną wersje cod`a z free?

no tak fajnie to niema

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Teraz juz raczej watpie chyba ze bedzie na jakims serwisie typu lockerz bo z tego co wiem przed premiera chyba jakis konkurs byl ;P

Opublikowano

Ja znam jeden sposób, kolega w ten sposób miał bfbc2. Jak któryś twój kolega kupił, porzycz od niego paragon i cd key, pojedz do sklepu gdzie kupił i powiedz że cd key nie działa, podaj cd keya, pokaż paragon i powiedz żeby ci dali innego, powinni ci dać

Opublikowano

Niezainstalowane gry to ja też mogę mieć :>

Jedynym sposobem na kupienie go jest kupienie, granie w multi z ludźmi/ściągnięcie dla kampanii i grania z botami, a może kiedyś granie na alteropsie.

Opublikowano

Za dużo kasy by Steam na tym stracił, może to w kwietniu tamtego roku działało, ale nie teraz ;]

A te komenty to pewnie nabijane sztucznie

Opublikowano

Jeśli nie masz dużo kasy to poszukaj na allegro jakiejś dobrej używanej wersji coda... . Bo to masz prawie to samo tylko używane( a zawsze taniej :D)

PaoloThe108.png
Opublikowano

Wyjaśnione ... Close

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...