Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi.Przycinki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie mam internet 1 mb radiowke,3 Gb RAM,Inter Core Duo 2, 2.20 GHz, 32 bitowy system operacyjny,i jest to windows 7. Można coś z tym zrobić

???? Mam jak by lagi z myszka coś w tym stylu gdy poruszam pls pomocy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm , czyli jak sie rozglądasz to wygląda na ładnowanie mapki i obiektów .

Nie spotkałem sie jeszcze z takim czyms

Może to być też przyczyna kiedy gra wielu ludzi i ramy nie wyrabiaja ..

a zobacz z tym Game Boster pobierz i zainstaluj , następnie przejdz tam w tryb gry załącz c.a i zobacz .

http://free-en-cf.softonic.com/free/80000/80984/gamebooster2.1EN.exe?Policy=eyJTdGF0ZW1lbnQiOlt7IlJlc291cmNlIjoiaHR0cDpcL1wvZnJlZS1lbi1jZi5zb2Z0b25pYy5jb21cL2ZyZWVcLzgwMDAwXC84MDk4NFwvZ2FtZWJvb3N0ZXIyLjFFTi5leGUiLCJDb25kaXRpb24iOnsiRGF0ZUxlc3NUaGFuIjp7IkFXUzpFcG9jaFRpbWUiOjEyOTM3NDk1OTV9fX1dfQ__&Signature=EGukFoVxYBOv1pYiL9u6xQi2OAG9zIMkZeghM-fiqcofuFUnswSDYpszk2CIsKd3HCIwDWdam7VmeZrmdnHjZbOOG6Elhkat7Xl9dYnooeBzL-02NsUE6tAO-mvTTXvCH32AcEL5q5M90XAf8~f2v~NG~r6Ltxyvl8J~qGDJbFE_&Key-Pair-Id=APKAJUA62FNWTI37JTGQ

skan zeby nie było .

jak nie pomoże to nie wiem , poczekaj do rana może ktoś inny bedzie wiedział o co chodzi ,.

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

@up nie wiem jestem uzależniony od zielonego ,

lecz moge pisać inaczej . Ale tak wygląda estetyczniej ;]

a co razi Cie po oczach ? .

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

No i znowu czlowiek ktoremu moge pomuc bo tez tak mialem ;> wiem o co ci chodzi, ze jak nie ruszasz myszka, to gra plynnie sie porusza, a jak poruszysz to momentalnie sie scina? Jesli to masz, to ci zadne gameboostery nie pomoga, jest to wina karty graficznej, jak mowilem juz w innym temacie, sprobuj najpierw przeinstalowac sterowniki na najnowsze. Potem jesli nie podziała to otworz komputer i zobacz czy kondensatory i inne czesci nie sa uszkodzone na plycie glownej i na karcie graficznej. warto przeczyscic takie miejsca jak wejscie RAM'u, sam ram, wejscie do karty oraz wyciagnac i przeczyscic bateryjke do plyty glownej. Jesli to ci nie pomomoze warto dac komputer do najblizszego specjalisty, mialem ten problem przed swietami, zaplacilem 40 zl za wymiane kondensatorow i wszystko smiga jak nalezy, Dziekuje ;>

Jest jeszcze mozliwosc ze to nie to, tylko masz zacinki niekiedy, jesli tak, to sie nie martw, ostatnimi czasy duzo osob ma taki problem, nawet ja ;d

Innych pomyslow nie mam na poprawe tego, mozesz jeszcze ustawic moc karty w sterownikach czyli start>panel sterowania>ekran>zaawansowane>rozwiazywanie problemow>i zmniejsz przyspieszenie sprzetowe o 1 kreske ;>

Dziekuje, jesli ci to cos pomoglo i mozesz wyslac cos za NX to pisz mi na pw, podam ci nick.

Miłego dnia.

Opublikowano

-.- game booster

mi wgl nic nielaguje a skype, gg, ca, xfire i chyba jeszcze 3 taby na google chrome mam otwarte.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Aha lagi z myszką :D

Miałem ten sam problem .

I up żadnych kondensatorów nie musiałem wymieniać .

Po prostu do myszki wpadł włos.Jeżeli to laserówka .

I tworzy ci takie lagi iż ruszać się nie możesz ponieważ ona się włącza i wyłącza .

Hmm .

Co ja zrobiłem ?

Proste.Poszedłem kupiłem jakąś myszkę za 20 zł i gram bez żadnych problemów; )

9368_gold.png