Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blagam Pmocy!

matrix9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko powiedzieć od czego jest ten błąd jedni mówią, że od hack-ów drudzy, że od PB a jeszcze inni, że to wina direct'a. Szukałem w necie rozwiązania i nie znalazłem była jedna odpowiedź: pobierz. Spróbuj może to ci coś pomoże. Wyłącz wszystkie programy (( Ts, skype, GG, xFire itd.. )), zrób aktualizacje Direct'a, aktualizuj sterowniki do karty.

Opublikowano

dam ci pare propozycji co zrobic :]

1.Reinstal coda

2.Sproboj wejsc na inne serwery

3Pobierz najnowszego Directa i zainstaluj

4.Daj se spokoj ^^

W necie tez nic nie znalazlem niestety :/

+ <3

Opublikowano

a jaki est najnowszy?

O co chodzi ?

Może byś podał więcej informacji chodzi mi o parametry komputera w szczególności karta graficzna. Z tego co przeczytałem nie tylko Cod4 ma z tym problem. Masz tu cytat z BFBC 2:

Co prawda temat stary, aczkolwiek temat aktualny. Problem tkwi w sterownikach do kart graficznych Nvidia oraz procesorach optimus. W tej sytuacji są dwa wyjścia; Pierwsze to zainstalować starszy sterownik, taki, który nie obsługuje procesorów Optimus (wersja sterownika <200). Druga opcja to, jak ja uzbroić się w cierpliwość i czekać, aż Nvidia wypuści kolejny sterownik 265, który rzekomo powinien rozwiązać ten problem. Dodam ze problem ten nie dotyczy tylko BFBC 2, lecz również pozostałych gier. Z jednej strony o temacie jest już dosyć głośno, z drugiej zaś mam wrażenie ze zespół Nvidia lekko zlewa ten temat. Poniżej podaje linki, gdzie można śledzić ten temat i łączyć się z pozostałymi nieszczęśnikami.

Jeżeli masz karte geforce tu masz niby rozwiązanie problemu: Link. (( Trzeba znać język eng :) ).

Możesz też mieć włączony jakiś inny program/gre. Sprawdź menedżer zadań i wyłącz niepotrzebne aplikacje.

Przeczytaj to.

Opublikowano

O co chodzi ?

Może byś podał więcej informacji chodzi mi o parametry komputera w szczególności karta graficzna. Z tego co przeczytałem nie tylko Cod4 ma z tym problem. Masz tu cytat z BFBC 2:

Jeżeli masz karte geforce tu masz niby rozwiązanie problemu: Link. (( Trzeba znać język eng :) ).

Możesz też mieć włączony jakiś inny program/gre. Sprawdź menedżer zadań i wyłącz niepotrzebne aplikacje.

Przeczytaj to.

Zastosowałeś się do tego ?

Opublikowano

Przetłumaczyłem Ci to wszystko !

picha

Notebook Ewangelisty

Data rejestracji: czerwiec 2010

Nvidia Drivers 189.79 dla Optimus tylko R2

Cześć chłopaki to ja ponownie. Tym razem nie jest to nic spektakularnego lub nowe i najnowsze sterowniki Nvidia wydania. Ale coś, co ja testowałem, że w ogóle działa całkiem dobrze przynajmniej dla mnie. Zapraszam do przetestowania tego sterownika dla R2, jeśli chcesz.

Należy pamiętać, że zwłaszcza dla tych, których działa już system sterowniki z 258.89 modded stracisz Optimus państwa Viewer, który przyszedł z nim. Jednakże dotychczas większość gier Ja testowałem działa dobrze. Należy pamiętać, że nie jest to czas, że sterowniki Dell początkowo pisał. To była 189,69 i robi praca z SC2 ile ja testowałem.

Warto zauważyć, to kierowcy będą korzystać ci, którzy grają w gry online, które PB, nProtect i takie, które działa przyzwyczajenie pracować z dowolnym zestawu 25x.xx, która została wydaniem do tej pory w tym ostatnim sterownika Dell napisali. Ok dość rozmów. Zapraszam do przetestowania ich na własnej woli i po wynik, jeśli nie. Pamiętaj, nie jest to benchmark 3DMark na: P

Zastrzeżenia Usual, korzystać z niego na własne ryzyko! Nie pochodzi z żadnej gwarancji ani ode mnie, ani Dell.

Simple go rozpakować do folderu i uruchomić instalację. Jeśli używasz na każde wyższe wersje sterowników chciałbym poinformować, zamiatać sterownik przed przejściem na instalację. Instrukcje można znaleźć w moim poprzednim poście do 258,89 stanowisko, które można wyszukać go na tym forum.

thomaskc.dk

Notebook Bóstwa

Re: Sterowniki Nvidia 189.79 dla Optimus tylko R2

I'll be your bunny test! dzięki

jacquelo

Notebook dla entuzjastów

Dzięki za post. Jestem ciekaw, jednak nie było konkretnej gry, że czujesz te sterowniki działają lepiej dla. Jestem, oczywiście, bezpośrednio zainteresowane uruchomić WC3 więc jeśli masz jakieś numery wydajność, że byłoby miło. Ale jestem też ciekaw, dlaczego to zestaw sterowników był atrakcyjny.

Nie moge mieć WC3 więc nie mogę dać żadnych numerów w tej sprawie. Być może można spróbować samemu. Szczerze mówiąc, jeśli nie robi praca dobrze, zawsze możesz wrócić do tego, co jest bardziej wygodne. I przygotowane specjalnie dla tych sterowników kolegów kolegów, którzy chcą tu przyjść na PunkBuster wystawienia lub nProtect i inne podobne. Ponieważ z nowszych sterowników zabronił im grać online, jak będą się kopać z powodu wykrycia wielu Direct3D lub rodzaju. Kierowcy czas 189,69 początkowo prasowa z laptopem nie ma problemu z grami online, jak BFBC2 jednak z tym sterownikiem, nic nie mógł grać w SC2 dont Nvidia wydaje się kopać w nawet wtedy, gdy w białej listy. Sterownik ten jednak nie jest. To daje BFBC2 gracze mogli nadal korzystać z ich online fps jednocześnie umożliwiając im własne innymi w SC2, jak również. Myślę, że to dobrze, tak właśnie myśli dzielić. I dont mieć każdy gra tam, że każdy z was tak wyraźnie własne badania i wszystko mogę się upewnić, że działa we wszystkich biblioteki gier. Jednak w miarę co mam Jestem pewien, że wszystko jest w porządku pracy.

Jedno muszę zaznaczyć ty, W grach, które obsługują PhysX dotychczas badane para wszystko wydaje się działać dobrze z 0224 uwolnienie wcześniej jak najbardziej aktualne, która właśnie pisał 20 minut temu. Ale z jakiegoś powodu nie będzie ME2 pracy to nie mogę wykryć PhysX. Jedynym znanym obejścia jest odinstalowanie PhysX i niech steam zainstalować wersję i ME2 będą działać. Ale z powodu tej wersji zainstalować steam jest starsza wersja, może spowodować problemy z kompatybilnością z nowszych gier. Jest to jedyny znany problem znalazłem do tej pory. Ale nic wielkiego, jak zawsze można po prostu odinstalować i zainstalować odpowiednią PhysX, aby gra działa i przywrócić ostatni do końca gry, które wymagają PhysX. Myślę, że to jest lepsze niż wycofaniem całego sterowniki do karty graficznej tylko do grania w jedną grę.

Panic AK

Notebook dla entuzjastów

Miałem dokonać aktualizacji do 258,69 z modded. Inf. Jest wbudowany w przeglądarkę państwa w 258,69 inaczej niż zewnętrzny wysłana przez Nautis?

Coś jeszcze powinniśmy martwić?

Dziękujemy!

Rep +

Moje dwie gry już teraz są BFBC2 i SC2 więc na pewno będę próbować te obecnie. Będę sprawozdania, jeśli w jakikolwiek dziwactwa.

Dziękuję za komentarz to!

12.08.2010, 02:21

kopicha

Notebook Ewangelisty

Cytat:

Wysłany przez AK Panic

Miałem dokonać aktualizacji do 258,69 z modded. Inf. Jest wbudowany w przeglądarkę państwa w 258,69 inaczej niż zewnętrzny wysłana przez Nautis?

Coś jeszcze powinniśmy martwić?

Dziękujemy! +1

Myślę, że masz złego. 258,69 nie pochodzi z widzem państwa. jego wersji beta, gdzie Nautis opublikował swoje modded inf wsparcia R2. Jednak w późniejszym czasie i napisali 258,89, który jest aktualnym wydaniu WHQL od Nvidii z pomocą Nautis's. To dodano wsparcie dla przeglądarki państwa.

To naprawdę zależy od tego, co szukasz. 258,89 jest bardzo ładny zestaw sterowników, które myślę, że większość, którzy używają to zgadzają się ze mną. jeden z najlepszych kierowców Optimus tam atm. Jednak tylko wadą jest to wciąż nie robi, aby rozwiązać problem z PB, które zabraniają BFBC2 graczy z gry online. Wydajność i jakość obrazu mądry jego bardzo ładny zestaw sterowników.

jeśli nie musisz PB, nProtect lub inne online anti cheat wsparcia. chciałbym poinformować, aby przejść z 258.89. jedno ty, do tej pory wydaje się, że ten sterownik działa SC2 nieco lepiej w miarę sprawozdanie idzie tak daleko. jej wyłącznie do tego, co szukasz. sterowniki nie są idealne atm. się, co Ci odpowiada bardziej.

acquelo

Notebook dla entuzjastów

Cytat:

Wysłany przez kopicha

I dont mieć WC3 więc nie mogę dać żadnych numerów w tej sprawie. Być może można spróbować samemu. Szczerze mówiąc, jeśli nie robi praca dobrze, zawsze możesz wrócić do tego, co jest bardziej wygodne. I przygotowane specjalnie dla tych sterowników kolegów kolegów, którzy chcą tu przyjść na PunkBuster wystawienia lub nProtect i inne podobne. ...

Dzięki za info. Jest to bardzo pomocne. Jako osobny punkt danych, próbowałem te sterowniki z WC3 bez powodzenia. Jestem wciąż dostawanie 20/10 fps. Na marginesie, czy jest mniej inwazyjny niż fraps fps środka? Słyszałem fraps może powodować problemy z wydajnością gry.

12.08.2010, 02:32

kopicha

Notebook Ewangelisty

Cytat:

Wysłany przez jacquelo

Dzięki za info. Jest to bardzo pomocne. Jako osobny punkt danych, próbowałem te sterowniki z WC3 bez powodzenia. Jestem wciąż dostawanie 20/10 fps. Na marginesie, czy jest mniej inwazyjny niż fraps fps środka? Słyszałem fraps może powodować problemy z wydajnością gry.

Optimus nie używasz przeglądarki państwa zapewnić, że jego działa na GT335M, a nie Intel?

Przepraszam, że to nie pomoże, ale jestem pewien, że ten zestaw działa dobrze z WOW, które wiem, że w miły ppl wątku dotyczy problem między 2

jacquelo @ pan wspomniał wc3: wpisz / fps w grze lub jeśli grasz sc2 tylko control-alt-f go

Jeśli chodzi o wpływ na wydajność, jeśli tylko za pomocą fraps fps jak monitor nie powinny mieć istotnego wpływu.

Jeśli nagrywania grania z nim wtedy na pewno odczuwać skutki.

Jedynym realnym rozwiązaniem do nagrywania gier bez hit wydajność jest do korzystania z zewnętrznych sprzęt do nagrywania ... np. karty przechwytywania swoje wejście zewnętrznego lub kamery patrząc na ekranie.

Pamiętam, że czytanie za pomocą wyjścia HDMI na M11x może lekko wpływ wideo wydajność nawet jeśli nie zmienić rozdzielczość chociaż ...

/ Włóczęga

12.08.2010, 04:44

Bicz

Konsultant Notebook

Dziękuję za ten komentarz ... Jestem wielkim w serii Battlefield i wszystkie ich gry używają Punkbuster.

Myślę, że to dobrze, że jestem leniwy i nie upgrade do 256,89 jeszcze.

iPhone 4 | 16 GB | Black

13.08.2010, 14:55

UnivHQ

Notebook Guru

Właśnie dostałem M11x i7 i jestem teraz pobierania SC2 (od Bnet) ... jaki sterownik należy zainstalować na najlepsze doświadczenia SC2?

I naprawdę nie zaktualizowanych sterowników przed (nie dla graczy PC), więc nie jestem pewien, czy powinienem dostać te zmodyfikowane z nich lub z firmą Dell (257.x) te?

thanx

13.08.2010, 15:35

mrdyer1984

Notebook dla entuzjastów

Jestem pewien, że zostało powiedziane, ale staram się być podstępne w pracy. W tej drugiej, najnowsze sterowniki nvidia nie ów modded jest 189.xx?

13.08.2010, 21:42

kopicha

Notebook Ewangelisty

Dell publikowane tylko 2 kierowców dotąd M11xR2.

189,69 - Pierwsza wersja (fotografia Drivers)

257,30 - First release jako beta, a teraz jego WHQL (obecna wymienionych pobrania na pomocy technicznej firmy Dell)

Czy to odpowiem ci pytanie?

Alienware M11xR2 - Stealth Black "Soft Touch"

i7-640UM, 8GB (1333), 500GB (7200rpm), Win7Pro64bit

13.08.2010, 21:44

kopicha

Notebook Ewangelisty

Cytat:

Wysłany przez UnivHQ

Właśnie dostałem M11x i7 i jestem teraz pobierania SC2 (od Bnet) ... jaki sterownik należy zainstalować na najlepsze doświadczenia SC2?

I naprawdę nie zaktualizowanych sterowników przed (nie dla graczy PC), więc nie jestem pewien, czy powinienem dostać te zmodyfikowane z nich lub z firmą Dell (257.x) te?

thanx

Myślę, że to zależy od ppl ppl z jakiegoś powodu. nie pytaj mnie dlaczego jak nie mam pojęcia. ale powiedziałbym, najlepszy sterownik powinien być modded 258,89. to i kierowcy pisał głównie dla użytkowników, którzy potrzebują wsparcia PB, ale oni mają SC2. Byłby to najlepszy sterownik dostępny

14.08.2010, 01:24

CristoWall14

Notebook Geek

Ten sterownik made my awarii komputera jak 4 razy podczas grania w różne gry (MOHAA, SC2, CSS) ... Chodzi mi o gry zawiesza się i nie można nawet przesunąć kursor ...

Tak więc, zainstalowałem najnowsze sterowniki Dell (który moim zdaniem jest bardziej stabilny), a ja nie widziałem jeszcze wywala ...

Obecnie posiadanie:

M11x R2: i7 640UM | 4GB | 320GB HD | GT335M 1GB |

Wcześniej własnością:

Gateway P-173XL FX: C2D 2,4 GHz | 4GB | 320GB HD | 8800M GTS |

14.08.2010, 04:55

Nautis

Hybrid Graphics Expert

Kopicha, Czy można sprawdzić 189.86-> 189,99 sprawdzić, czy są one w stanie Optimus? Najłatwiej powiedzieć, jest updatussetup.exe pliku.

My Notebook Model: (VGNZ590) Sony Vaio Z z Hybrid Graphics. | My modów kierowcy i pakiety @ LaptopVideo2Go

sterowniki nieoficjalne / mods nie przechodzą przez te same badania, które oficjalnie wydane sterowniki zrobić. Korzystaj z nich na własne ryzyko!

Proszę wziąć czas, aby podziękować fantastyczne zespoły Nvidia, i innych, którzy włożyli wiele pracy w to, aby program i ułożyła pakiety sterowników.

14.08.2010, 16:49

kopicha

Notebook Ewangelisty

Cytat:

Wysłany przez CristoWall14

Ten sterownik made my awarii komputera jak 4 razy podczas grania w różne gry (MOHAA, SC2, CSS) ... Chodzi mi o gry zawiesza się i nie można nawet przesunąć kursor ...

Tak więc, zainstalowałem najnowsze sterowniki Dell (który moim zdaniem jest bardziej stabilny), a ja nie widziałem jeszcze wywala ...

Czy sweep kierowcy przed zainstalowaniem ponieważ uważam, u należy pochodzących z nowszych wersji sterowników i dół? inne gry nie byłby chcę komentarz, ale SC2 wypadku jest niemożliwe. grałem w nią w sposób ciągły przez 3 godz bez wypadku

14.08.2010, 19:17

CristoWall14

Notebook Geek

Cytat:

Wysłany przez kopicha

Czy sweep kierowcy przed zainstalowaniem ponieważ uważam, u należy pochodzących z nowszych wersji sterowników i dół? inne gry nie byłby chcę komentarz, ale SC2 wypadku jest niemożliwe. grałem w nią w sposób ciągły przez 3 godz bez wypadku

tak ja używany ono ... ale przeinstalowałem te sterowniki (ssać kierowcy Dell ) I nie widziałem wypadku jeszcze.

Obecnie posiadanie:

M11x R2: i7 640UM | 4GB | 320GB HD | GT335M 1GB |

Wcześniej własnością:

Gateway P-173XL FX: C2D 2,4 GHz | 4GB | 320GB HD | 8800M GTS |

14.08.2010, 22:06

kopicha

Notebook Ewangelisty

Cytat:

Wysłany przez Nautis

Kopicha, Czy można sprawdzić 189.86-> 189,99 sprawdzić, czy są one w stanie Optimus? Najłatwiej powiedzieć, jest updatussetup.exe pliku.

do tej pory tylko zauważył, że 189,88 obsługuje Optimus. Jednak dont kierowców wydaje się być stabilna. Czy testy z BFBC2 i crash gry po 30 min i tak. Nie wypadku PB, ale cały system po prostu zamarznąć. Wciąż potrzeba więcej badań.

dumpsterj

Notebook dla entuzjastów

Cytat:

Wysłany przez kopicha

do tej pory tylko zauważył, że 189,88 obsługuje Optimus. Jednak dont kierowców wydaje się być stabilna. Czy testy z BFBC2 i crash gry po 30 min i tak. Nie wypadku PB, ale cały system po prostu zamarznąć. Wciąż potrzeba więcej badań.

dzięki za wszystkie prace robisz, jesteś wspaniałym człowiekiem. mogę grać BFBC2 ponownie i codmw

M11x R2 - i7, 4GB, 320GB

ktoś powiedzieć punkbuster naprawić BFBC cod 2 i błędów!

FIX DO PUNKBUSTER ------> http://forum.notebookreview.com/alie...uster-fix.html

Kocham cię nautis gdybym był chick id Have Your Babies!

15.08.2010, 16:33

kopicha

Notebook Ewangelisty

jeśli ktoś zainteresowany proszę o 189,88 będę wgrać i edytować strony głównej. Dzięki

15.08.2010, 21:49

dumpsterj

Notebook dla entuzjastów

Cytat:

Wysłany przez kopicha

jeśli ktoś zainteresowany proszę o 189,88 będę wgrać i edytować strony głównej. Dzięki

czy są jakieś korzyści to, że można powiedzieć? Tam nic nie można zrobić, aby połączyć 2XX z 189XX vid queing do karty może dokonać hybryda ów niedawno, ale pozwala BFBC 2?

M11x R2 - i7, 4GB, 320GB

ktoś powiedzieć punkbuster naprawić BFBC cod 2 i błędów!

FIX DO PUNKBUSTER ------> http://forum.notebookreview.com/alie...uster-fix.html

Kocham cię nautis gdybym był chick id Have Your Babies!

15.08.2010, 23:35

kopicha

Notebook Ewangelisty

Cytat:

Wysłany przez dumpsterj

czy są jakieś korzyści to, że można powiedzieć? Tam nic nie można zrobić, aby połączyć 2XX z 189XX vid queing do karty może dokonać hybryda ów niedawno, ale pozwala BFBC 2?

Mam cant naprawdę określić za różnica, jak nie zrobiłem wystarczająco dużo testów z 189,79 zanim zacznę pracę nad 189,88 komplecie. Przepraszam. Ale teraz mam 189.88 zestaw działa perfekcyjnie na mojej maszynie. I wydaje się czuć wszystko uruchomić całkiem sprawne. Początkowo miałem zderzenie z BFBC2 trakcie pierwszego badania, ale myślę, że zrobiłem coś nie tak z inf. Mam więc odpowiednio skorygowane inf i nie ponownej instalacji. Teraz BFBC2 działa już bez awarii. SC2 działa naprawdę gładko do mnie. To samo odnosi się do Just Cause 2 i WOW. Te są bardzo jestem teraz na badania z 189.88.

W odniesieniu do kwestii hybrydowych. Szczerze mówiąc, dał temu pomyślał. Ale po eksperymentować 25x.xx i porównać je do 189.xx kierowców, to jest to, kiedy zacząłem dowiedzieć przyczyną dlaczego nowsze sterowniki mają problem z PB, która jest co wspomnieć wcześniej. To ma coś wspólnego z nowego połączenia D3D API, że Nvidia wprowadziły w nowszych sterowników dla Optimusa. Dzięki nowemu API to pozwala apps / gry łatwiej znaleźć w naszym GPU, ale również to, co powoduje, że urządzenia D3D Multi wykrycia problemu na PB. Nadal szukam na możliwość łączenia wersji hybrydowej. Jak na razie jej mało możliwe, gdy patrząc na niego. Ale ja jeszcze nie poddawaj się i wciąż szuka możliwości.

Jak na razie tylko tymczasowy środek będzie polegać na tych 189.xx kierowców nadal uzyskać dostęp do gry, który używa PB i tak aż do PB podjąć decyzję o aktualizacji do wsparcia nas lub Nvidia wkroczyć i coś z tym zrobić.

Ostatnio edytowane przez kopicha: 15.08.2010 o 23:58.

28.09.2010, 08:16

sfrrsman64

Konsultant Notebook

Wciąż jestem wyrzucany

4Gig M11x Core i7 / ram / 250gig Dysk twardy / Windows 7 Home Premium / stealth soft touch czarny

05.10.2010, 04:17

Benungla

Newbie

może ktoś mi powiedzieć jak inne dyski, bo gdy próbuję ti dwn mówi, że usługa nie jest dostępna w moim regionie

LICZE NA DUZO DUZO - i 5 !

+ <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...